Home Make up De beste eyeliner

De beste eyeliner

Door: Hanneke van Mackelenbergh

We helpen jou graag op weg naar de beste eyeliner. Om een mooie en strakke lijn rond je ogen te tekenen heb je een goede eyeliner nodig. Eentje die een mooie volle kleur geeft, waar je een strakke lijn mee kunt tekenen en die lekker in de hand ligt. Wij hebben veel eyeliners uitgebreid getest en uitgeprobeerd en voorzien jou graag van een lijstje met de beste eyeliners.

De beste eyeliner

1. LANCOME – ARTLINER

Lancome artlinerEen hele zachte eyeliner die een perfect lijntje trekt in een hele zachte beweging. Door wat meer druk uit te oefenen is het lijntje wat dikker. Een lijntje zetten is echt super makkelijk met deze eyeliner. De kleur is mooi intens en blijft de gehele dag moeiteloos zitten. Je doet ongeveer 4 maanden met deze eyeliner wanneer je hem elke dag gebruikt.

€ 41

Koop nu


2. GIORGIO ARMANI – EYES TO KILL DESIGNER LINER EYELINER

 

armani eyelinerEr is slechts 1 lijntje nodig om direct een mooie volle eyeliner te zetten. De kwaliteit van de tip is erg goed, hij glijdt makkelijk over je ooglid heen. De eyeliner blijft de hele dag zitten.

€ 34

Koop nu


3. CHANEL – EYES COLLECTION EYELINER

Chanel eyelinerDit is een hele vloeibare eyeliner die even de tijd nodig heeft om te drogen. Hij is dan ook niet aan te raden als je hele hangende oogleden hebt. Voordat hij is opgedroogd kun je hem ook uitvegen voor een intense smokey eye. Met de tip kun je heel makkelijk en precies een dunne of een wat dikkere lijn kiezen. De eyeliner blijft er de hele dag uitzien alsof je hem net hebt aangebracht.

€ 39

koop nu


4. THE BALM – SCHWING! EYELINER

The balm schwing eyelinerPerfecte eyeliner die geschikt is voor gevoelige ogen. De kleur is mooi intens zwart en blijft de gehele dag zitten. De eyeliner vervaagt niet, brokkelt niet af en is makkelijk in gebruik. Met het kwastje trek je in 1 keer gemakkelijk de perfecte lijn.

€ 17

Koop nu


5. NYX – EPIC WEAR LIQUID

NYX eyelinerDeze eyeliner van NYX is waterproof. De eyeliner droogt op tot matte finish die een diepe kleur zwart heeft. Kan op het gezicht en lichaam gebruikt worden. Met het fijne applicator kun je zeer precies de eyeliner aanbrengen. Blijft gegarandeerd de hele dag zitten.

€ 11

Koop nu


Hoe kan ik het beste eyeliner aanbrengen?

Zorg voordat je eyeliner gaat aanbrengen voor een goede basis. Door eerst een concealer of oogprimer te gebruiken heb je een mooie egale ondergrond.

Wanneer je wilt dat de eyeliner heel heftig is, kun je deze het beste over je oogschaduw aanbrengen. Belangrijk is dan wel dat je goed bent in het zetten van een strakke lijn. Voor een wat meer natuurlijk resultaat zet je eerst de eyeliner voordat je met de oogschaduw begint.

Bij het aanbrengen moet je opletten dat je de huid van je oog niet al te strak trekt. Dit is namelijk niet zo goed voor de tere huid rondom de ogen. Daarnaast heb je kans dat wanneer je het loslaat het lijntje er minder strak uitziet.

Probeer aan het lijntje bij de buitenste ooghoek iets op te laten lopen. Als het lijntje hier omlaag loopt krijg je namelijk een vermoeide blik. Als het lijntje iets meer oploopt oogt je blik direct veel frisser.

Alleen boven of ook onder?

Eyeliner kun je het beste alleen boven de ogen aanbrengen als je kleine ogen hebt of je ogen groot wilt laten uitkomen. Eyeliner onder je ogen maakt je ogen namelijk optisch kleiner.

Related Posts