Home Make up De beste eyeliner

De beste eyeliner

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar de beste eyeliner? Om een mooie en strakke lijn rond je ogen te tekenen heb je een goede eyeliner nodig. Eentje die een mooie volle kleur geeft, waar je een strakke lijn mee kunt tekenen en die lekker in de hand ligt. Wij hebben veel eyeliners uitgebreid getest en uitgeprobeerd en voorzien jou graag van een lijstje met de beste eyeliners.

De beste eyeliner

LANCOME – ARTLINER

Lancome artlinerMet de Artliner van Lancome wordt eyeliner de meest eenvoudig aan te brengen make-up. Deze met deze eyeliner kun je op een professionele manier je ogen omkaderen. De schuimtop en de hoge concentratie pigmenten maken een intense en variabele lijn mogelijk die perfect houdt. De met pigmenten verrijkte formule  zorgt voor een intens resultaat dat bestand is tegen dagelijkse probleempjes als wrijven en vocht.

€ 40

Koop nu


CHANEL – EYES COLLECTION EYELINER

Chanel eyelinerDit is een hele vloeibare eyeliner die even de tijd nodig heeft om te drogen. Hij is dan ook niet aan te raden als je hele hangende oogleden hebt. Voordat hij is opgedroogd kun je hem ook uitvegen voor een intense smokey eye. Met de tip kun je heel makkelijk en precies een dunne of een wat dikkere lijn kiezen. De eyeliner blijft er de hele dag uitzien alsof je hem net hebt aangebracht.

€ 40

koop nu


THE BALM – SCHWING! EYELINER

The balm schwing eyelinerPerfecte eyeliner die geschikt is voor gevoelige ogen. De kleur is mooi intens zwart en blijft de gehele dag zitten. De eyeliner vervaagt niet, brokkelt niet af en is makkelijk in gebruik. Met het kwastje trek je in 1 keer gemakkelijk de perfecte lijn.

€ 17

Koop nu


NYX – EPIC WEAR LIQUID

NYX eyelinerDeze eyeliner van NYX is waterproof. De eyeliner droogt op tot matte finish die een diepe kleur zwart heeft. Kan op het gezicht en lichaam gebruikt worden. Met het fijne applicator kun je zeer precies de eyeliner aanbrengen. Blijft gegarandeerd de hele dag zitten.

€ 11

Koop nu


GUCCI BEAUTY – STYLO DEFINITION L’OBSUR

Gucci beauty eyelinerOp zoek naar een pikzwarte eyeliner? Dan is deze eyeliner van Gucci een goede keuze. De waterproof, langhoudende Gucci Beauty Stylo Définition L’Obscur is makkelijk aan te brengen en droogt snel op. De flexibele vilten punt garandeert een nauwkeurig resultaat. De sterk gepigmenteerde zwarte kleur zorgt voor een satijnachtige finish.

€ 48

Koop nu


Hoe kan ik het beste eyeliner aanbrengen?

Zorg voordat je eyeliner gaat aanbrengen voor een goede basis. Door eerst een concealer of oogprimer te gebruiken heb je een mooie egale ondergrond.

Wanneer je wilt dat de eyeliner heel heftig is, kun je deze het beste over je oogschaduw aanbrengen. Belangrijk is dan wel dat je goed bent in het zetten van een strakke lijn. Voor een wat meer natuurlijk resultaat zet je eerst de eyeliner voordat je met de oogschaduw begint.

Bij het aanbrengen moet je opletten dat je de huid van je oog niet al te strak trekt. Dit is namelijk niet zo goed voor de tere huid rondom de ogen. Daarnaast heb je kans dat wanneer je het loslaat het lijntje er minder strak uitziet.

Probeer aan het lijntje bij de buitenste ooghoek iets op te laten lopen. Als het lijntje hier omlaag loopt krijg je namelijk een vermoeide blik. Als het lijntje iets meer oploopt oogt je blik direct veel frisser.

Het is niet altijd even gemakkelijk om een eyeliner in een vloeiende strakke lijn aan te brengen. Zorg ervoor dat je de eyeliner ruim aanbrengt, de overtollige eyeliner is namelijk heel gemakkelijk weg te halen met een vochtig wattenstaafje.

Breng eventueel een witte of beige eyeliner of oogpotlood aan over de binnenrand van de onderste wimpers. Hierdoor lijken je ogen groter en krijg je een frisse blik.

Heb je moeite met het aanbrengen van een eyeliner? Overweeg dan een permanente eyeliner.

Alleen boven of ook onder eyeliner aanbrengen?

Eyeliner kun je het beste alleen boven de ogen aanbrengen als je kleine ogen hebt of je ogen groot wilt laten uitkomen. Eyeliner onder je ogen maakt je ogen namelijk optisch kleiner.

Related Posts