Home Make up Beste puntenslijper make up

Beste puntenslijper make up

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Overzicht van beste puntenslijper make up. Een goede puntenslijper slijpt jouw oog -en lippotloden goed scherp. Hoe scherper de punt hoe beter.

Beste puntenslijper make up

ESTEE LAUDER – PUNTENSLIJPER

estee lauder puntenslijperDeze puntenslijper zorgt ervoor dat je binnen één draai een scherpe punt aan jouw potlood hebt. De slijpkrullen worden opgevangen door het bakje dus je knoeit er niet mee. Je krijgt geen splinters aan het potlood zelf maar een mooi en glad resultaat. Deze puntenslijper heeft 2 verschillende maten voor normale potloden en past daardoor altijd.

€ 7

Koop nu


MAC – DUO SHIDED SHARPENER

puntenslijperDeze puntenslijper van Mac is perfect voor het slijpen van jouw lippotloden. Als je lipliners gebruikt, heb je dit nodig! Deze puntenslijper werkt zo goed en scherpt ze zonder het potlood te breken of veel product te verspillen. Er zit geen klepje op maar als je ze zo slijpt dat de krullen er boven uitkomen blijven ze goed liggen totdat je ze weg gooit. 

€ 10

Koop nu


MESAUDA – PUNTENSLIJPER

Mesauda puntenslijperDeze puntenslijper biedt een professionele kwaliteit voor het slijpen van oog-, wenkbrauw- of lippotloden. Met 2 verschillende formaten kun je vrijwel elk potlood slijpen in deze stijlvolle maar toch voordelige puntenslijper. 

€ 5

Koop nu


Hoe kun je het beste jouw make up potloden slijpen?

Zorg voor een kwalitatief goede puntenslijper. Voordat je het potlood in de puntenslijper steekt moet je eerst controleren of de puntenslijper helemaal schoon is. Vaak zit er een soort staafje bij een puntenslijper om eventuele restjes van de slijper te verwijderen. Steek het potlood in de puntenslijper en probeer zo gecontroleerd mogelijk een rondje te draaien. Wanneer het potlood eruit komt en klaar is, is het belangrijk om het potlood te controleren. Blaas tegen het potlood aan om te voorkomen dat er kleine deeltjes in je oog kunnen komen. Controleer het oogpotlood of lippotlood ook goed op scherpe hoekjes zodat het potlood de huid niet kan beschadigen.

Wanneer de punt te zacht is, kun je het potlood van tevoren even in de koelkast leggen. Op deze manier kun je hem beter slijpen.

Related Posts