Home Make up Beste lippotlood

Beste lippotlood

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Ben je op zoek naar het beste lippotlood? We hebben voor jou een overzicht gemaakt van het beste lippotlood. Een lippotlood zorgt ervoor dat de lippenstift die je draagt niet in de lijntjes loopt en keurig op jouw lippen blijft zitten. Daarnaast kun je met een lippotlood de vorm van jouw lippen accentueren maar ook corrigeren.

Beste lippotlood

SISLEY – PHYTO LÈVRES PERFECT

Sisley lippotloodDit lippotlood leent zich perfect voor een mooie contourlijn om je lippen, maar is ook een topper als je het lippotlood gebruikt om je lippen in zijn geheel in te kleuren. De dikte van de punt is precies goed voor een mooie lijn en de textuur maakt dat hij perfect over jouw lippen glijdt. Met een lippenseeltje aan de andere kant.

€ 52

Koop nu


BE CREATIVE MAKE UP – AUTOMATIC LIP PENCIL

be creative automatic lip pencilDit lippotlood is heel zacht waardoor het heel gemakkelijk tekent en je het ook kunt gebruiken voor het inkleuren van je lippen. Er zit een slijper in de dop waardoor je altijd een perfect scherp potlood bij je hebt. Droogt de lippen niet uit. Verkrijgbaar in hele mooie kleuren en met een goede prijs -kwaliteit verhouding.

€ 12

Koop nu


CHANEL – LE CRAYON LÈVRES

Chanel lippotloodDe lippotloden van Chanel omlijnen je lippen moeiteloos. De nude kleur geeft een natuurlijke omlijning van je lippen. Met een handig penseeltje om de lippenstift te blenden met het lijntje zodat er een mooie overgang bestaat. De lipliner van Chanel blijft lang zitten ondanks dat het een mooie crème achtige structuur heeft.

€ 28

Koop nu


MAC – LIP LINER

Mac lip pencilHet lippotlood van MAC is een wat hardere variant. Het voordeel hiervan is dat je er dunnere lijntjes mee kan maken. MAC biedt een van de meest uitgebreide collectie op het gebied van lippotloden en biedt je enorm veel keuze in het aantal kleuren. 

€ 27

Koop nu


COLLISTAR – PROFESSIONAL LIP PENCIL

Collistar lippotloodProfessional Lip Pencil van Collistar is een zacht en makkelijk te combineren lippotlood. Het potlood kan worden gebruikt om de contouren van de lippen aan te tekenen, of worden gebruikt als lipstick door de kleur met behulp van het speciale penseeltje op de lippen te verdelen. De waterproof formule van Collistar verzekert een longlasting lipmake-up terwijl het potlood wel crèmig aanvoelt en zich makkelijk laat verdelen.

€ 18

Koop nu


TIPS VOOR VOLLERE LIPPEN

Vollere lippen zijn hot. En het is gelukkig heel makkelijk om met de juiste techniek je lippen wat voller te laten lijken dan dat ze eigenlijk zijn. Niet overdrijven natuurlijk, we willen wel dat het echt lijkt. Lees stap hoe je stap voor stap vollere lippen creëert.

Stap 1 voorbereiding

Voordat je begint is het wel handig dat je de rest van je make up al gedaan hebt. Het is niet zo handig om dit te gaan doen en daarna je foundation aan te brengen. Als je nergens naar toe gaat maakt het natuurlijk niet uit. Ook is het handig dat je lippen in gezonde staat zijn. Gebruik dus een lipscrub als je last hebt van droge velletjes en een verzorgende balm als je lippen droog zijn.

Zorg er tevens voor dat je de volgende producten paraat hebt:
– concealer
– lipliner
– lippenstift
– gloss

Stap 2 concealer

Breng een concealer aan over je lippen en net iets daar buiten. Je vervaagt de concealer egaal naar buiten toe. Als je dit goed doet zie je dat je lippen al iets naar voren komen. Zorg ervoor dat de concealer een stabiele basis vormt en dep deze eventueel als je er teveel van hebt aangebracht of deze nog een beetje smeuïg is.

Stap 3 lipliner

De lipliner breng je net iets aan de buitenkant van je liprand aan. Je gaat er dus niet ver overheen en raakt de natuurlijke liplijn nog wel. Maar in plaats van dat je hem op het lijntje zet speel je net een beetje vals en zet je hem iets er overheen. Als je hiermee klaar bent kleur je alleen de zijkant van je lippen in met de lipliner. Ongeveer 25% van je lippen aan beide zijden.

Stap 4 lippenstift

Kleur je lippen in met een lippenstift, bij voorkeur een tint lichter dan je lippotlood. Zorg ervoor dat deze goed ment met de lipliner zodat je een natuurlijke overgang krijgt.

Stap 5 gloss

Gebruik een lichtere kleur gloss en breng deze allen in het midden aan.

Tips

Als je meer definitie bij je lippen wilt, kun je het lippotlood ook gebruiken over de lippenstift heen. Een iets donkerder randje geeft een optisch effect voor meer volume. 

Als je het lippotlood gebruikt om je lippen in te kleuren, blijft de lippenstift langer zitten. Je kunt hier ook een lipprimer voor gebruiken. 

Related Posts