Home Lichaamsverzorging Beste voetencrème

Beste voetencrème

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Choosebeauty zocht voor jou uit wat de beste voetencrèmes zijn. Door jouw voeten goed te verzorgen kunnen eelt en kloven worden voorkomen. Eelt ontstaat door wrijving en wanneer eelt uitdroogt kunnen kloven ontstaan. Kloven zijn heel pijnlijk en doordat de huid daadwerkelijk scheurt is het heel moeilijk om achteraf binnen korte tijd te verhelpen.

Er zijn verschillende voetencrèmes op de markt. Sommigen richten zich puur op het verzorgen van de voeten en maken de voeten lekker zacht. Anderen richten zich meer op het verhelpen van eelt. In deze cremes zit vaak de stof ureum, welke eelt zachter maakt. Wanneer een crème ureum bevat moet je altijd direct je handen wassen. Smeer deze crème ook alleen op de gebieden met eelt en niet over de gehele voet.

Beste verzorgende voetencrèmes

CLINIQUE- CREME JEUNESSE DES PIEDS

clarins voetencremeEen heerlijke zachte creme die aangenaam ruikt en snel in de huid trekt. Zorgt voor zachte en ontspannen voeten. Smeer je voeten elke avond in met deze creme om in de ochtend wakker te worden met zachte voeten die goed gehydrateerd zijn.

€ 31

Koop nu


LOUIS WIDMER – CARBAMIDE FORTE 18% UREUM

Louis widmer voetencreme ureaDeze voetencrème zorgt ervoor dat jouw eelt en kloven verzacht worden. Je dient het voor het slapen gaan aan te brengen op de eeltzones en de volgende ochtend is het eelt een heel stuk zachter.  Hierdoor kan het eelt makkelijk verwijderd worden. Deze crème zorgt na het eerste gebruik al voor resultaat en voor lange termijn op verzorgde voeten zonder eelt.

€ 14

Koop nu

 


GEHWOL – BALSEM DROGE EN GESPRONGEN HUID

gehwol voetenbalsemDeze voetencrème is geschikt om over je gehele voet te smeren en maakt je voeten heerlijk zacht. De droge en gesprongen huid wordt verzorgd en herstelt. De crème trekt snel in en heeft een frisse geur met rozemarijn en lavendel. Deze crème voorkomt eelt en kloven.

€ 14

Koop nu


RITUALS –  VOETENCRÈME THE RITUAL OF JING

Rituals voetencremeDè voetencrème voor als je niet al teveel voetklachten hebt maar gewoon je voeten wat extra verzorging wilt geven.  Deze is heerlijk om aan te brengen net voordat je gaat slapen. De geur van Lavendel heeft een ontspannende werking en het masseren van de voeten zorgt voor een relax momentje voordat je gaat slapen. Je wordt wakker met heerlijk zachte voeten.

€ 11

Koop nu


AHAVA – MINERAL FOOT CREAM VOETENCRÈME

Ahava mineral foot cream voetencremeDeze voetencrème trekt snel in de huid waardoor je voeten niet plakkerig aanvoelen. Werkt goed voor voeten die droog zijn, schilfers hebben en zelfs bij eczeem. Heel effectief zonder afbraak te doen aan het luxe gevoel. De crème heeft een geur die ook voor mannen geschikt is en zorgt voor zijdezachte en gezonde voeten.

€ 21

Koop nu


THIS WORKS – PERFECT HEELS RESCUE BALM

This works perfect heels rescue balmDeze balm heeft een wat dikkere substantie dan een voetencrème, het duurt ook wat langer voordat deze helemaal is ingetrokken, namelijk zo’n 10 minuten. Het is een hele rijke textuur en daardoor doe je ook erg lang met een tube, je hebt namelijk maar een klein beetje nodig. Perfect voor als je last hebt van scheurtjes en kloven in je hielen. De geur is lekker en heeft een ontspannende werking.

€ 19

Koop nu


Hoe kan ik mijn voeten het beste verzorgen?

Om je voeten goed te verzorgen kun je beter zo min mogelijk op schoenen lopen. Doe ze dus lekker uit als je thuiskomt. Maar liefst 9 op de 10 vrouwen dragen te kleine schoenen waardoor eelt, eksterogen en zelfs hamertenen ontstaan. Verwen je voeten regelmatig met een fijne beauty behandeling door de voeten eerst te scrubben en daarna te masseren met een voedende crème of een olie. Deze massage is niet alleen heel erg ontspannend, het zorgt ook voor een betere bloedsomloop in je tenen. Bezoek regelmatig een pedicure.

Related Posts