Home Lichaamsverzorging Beste Nagelknipper

Beste Nagelknipper

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Ben je op zoek naar de beste nagelknipper? Een nagelknipper is onmisbaar bij het verzorgen van je nagels.Je kunt ze gebruiken voor zowel de nagels van je handen als voor je tenen. Er zijn verschillende nagelknippers beschikbaar die alleen voor je vingernagels zijn en speciale knippers voor je teennagels.

Wanneer je een nagelknipper wilt kopen kun je het beste investeren in een goede nagelknipper. Een roestvrij stalen nagelknipper gaat veel langer mee dan wanneer er gebruik is gemaakt van een andere metaalsoort. Je wilt voorkomen dat je knipper gaat roesten. De door ons geselecteerde nagelknippers zijn een mooie aanvulling bij het verzorgen van je voeten en handen.

Top 5 beste nagelknippers

Tweezerman – Combo Nagelknipper

Tweezerman nagelknippers comboDe Tweezerman Combo Nagelknipper set bestaat uit 2 nagelknippers, beide in een ander formaat. Ze zijn geschikt voor het knippen van  je vinger- en teennagels. De nagelknippers zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Dankzij de scherpe RVS randen worden je nagels scherp afgeknipt.

€ 18

Koop nu


Erbe – Nagelknipper, roestvrij

Erbe nagelknipperDeze nagelknipper van Erbe is van hoge kwaliteit. De nagelknipper is stevig gemaakt van roestvrij staal en geeft je na honderden keren gebruik nog steeds nauwkeurig geknipte nagels doordat de snijvlakken goed scherp blijven. Deze nagelknipper maakt het gebruik van een vijl overbodig en knip de nagels zonder randjes, scheurtjes of ongelijkheden.

€ 31

Koop nu


Elegant Touch – Nagelknipper

Elegent touch roze nagelnipperMet deze zachtroze nagelknipper knip jij je nagels snel korter. Hij maakt onderdeel uit van de professionele nagelaccessoires collectie van Elegant Touch. De Nail Clipper heeft scherpe mesjes waarmee je snel en doeltreffend je nagels kunt knippen. Met zijn lage prijs een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

€ 10

Koop nu


Tweezerman – Precision Grip Toenail Clipper

Teennagel knipperOp zoek naar een nagelknipper voor je tenen? Dan is deze van Tweezerman een perfecte match. Hij is lekker groot en sterk en knipt daardoor makkelijk door dikke en sterke teennagels heen. De knipper heeft een store uitstraling en heeft een handig opvangbakje waar de nagels die je afknipt in vallen. 

€ 23

Koop nu


Kai Beauty care – Teennagelknipper

Kai nagel knipperDe nagelknipper van Kai beauty care kenmerkt zich door het ergonomische design waardoor de nagelknipper lekker in de hand ligt. Dit vergemakkelijkt het knippen van zowel de teen – als de vingernagels. Gemaakt van kwalitatief hoog roestvrij staal.

€ 23

Koop nu


Hoe voorkom ik ingegroeide teennagels?

Wanneer je last hebt van ingegroeide teennagels is het belangrijk om de teennagel recht af te knippen. Hiermee voorkom je dat de nagel in de huid gaat groeien.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een nagelknipper?

Er zijn 2 verschillende vormen nagelknippers, namelijk met een rechte en een gebogen nagelknipper. Esthetisch is het het mooiste om met een gebogen nagelknipper je nagels te knippen. Je voorkomt dan ook een scherp hoekje dat je misschien nog moet bijvijlen. Voor het knippen van je grote teennagel is dit onhandig omdat de knippers bijna nooit zo groot zijn. Daarom is het handig om een rechte knipper te gebruiken zodat je de nagel in meerdere delen kunt knippen.

Hoe vaak moet ik mijn nagels knippen?

Het maakt niet uit hoe vaak jij je nagels knipt. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en welke lengte jij de voorkeur geeft. Teennagels mogen niet uitsteken, wil je de nagels van je handen op een mooie lengte houden dan adviseren we een uitsteek van maximaal 2 mm voor een verzorgde indruk.

Wat is het verschil met knippen en vijlen?

Met het knippen van de nagels krijg je een vele scherpere lijn zonder haakjes. Ook krijg je met een nagelknipper een veel egaler resultaat. Elke nagel is dan precies op dezelfde manier vormgegeven. Bij het gebruik van een nagelknipper heb je wel het risico dat je de lengte niet goed inschat. Dit komt omdat een nagelknipper deels over de nagel heen valt wanneer je hem afknipt. Wanneer je met een nagelknipper alsnog een scherp randje hebt, kun je deze wegvijlen met een nagelvijl.

Related Posts