Home Lichaamsverzorging De beste handcrème voor droge handen

De beste handcrème voor droge handen

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij helpen jou in de zoektocht naar de beste handcrème. Handen worden vaak overgeslagen in de algemene verzorging terwijl je handen veel te lijden hebben. Ze zijn vaak buiten en worden daardoor vaak blootgesteld aan zonlicht. Ook contact met schoonmaakmiddelen, het vele wassen en gebruik van desinfectie doen je handen vaak geen goed. Wij helpen jou aan de beste handcrèmes en adviseren jou om je handen elke avond voordat je gaat slapen in te smeren.

De beste handcrème voor droge handen

CLARINS – CREME JEUNESS DES MAINS HANDCREME

handcreme clarins Deze handcrème is heel zuinig in gebruik. Je hebt maar een klein beetje nodig voor mooie en zachte handen. Een goede hydraterende handcrème die ervoor zorgt dat je geen droge handen meer hebt. Als je last hebt van afbladderende of droge nagels dan ben je binnen ‘no-time’ fan van deze handcrème.  Door het gebruik van deze handcrème zien je nagels er snel mooi en gezond uit. Je doet ontzettend lang met een tube.

€ 27

Koop nu


CHANEL – LA CREME MAIN TEXTURE RICH

Chanel le creme main handcremeHoe mooi is de verpakking van deze handcrème? Deze handcrème van Chanel trekt direct in de huid en laat geen laagje achter. Hij ruikt erg lekker, een beetje bloemig en fruitig. Je handen worden super zacht en zien er direct mooier en gladder uit. Helpt erg goed tegen droge handen en verzorgt ook meteen je nagels en nagelriemen.

€ 49

Koop nu


BIOTHERM – BIOMANS

Biotherm biomans handcremeEen ideale handcrème als je last hebt van droge handen. Hij trekt snel in de huid en maakt je handen zijdezacht. Niet alleen je handen zijn gehydrateerd, ook je nagels en nagelriemen worden heel erg blij van deze handcrème. Daarnaast helpt hij tegen ouderdom en ouderdomsvlekjes wat het tot een goede investering maakt.

€ 30

Koop nu


SISLEY – CREME REPARATRICE MAINS

Sisley Crème Réparatrice Mains HandcrèmeDeze handcrème maakt je handen echt mooier. Niet alleen zijn je handen minder droog, ze zijn ook veel gladder, beter gehydrateerd en zien er veel gezonder. Direct na het aanbrengen van deze handcrème kun je alweer typen zonder dat het een laagje op je toetsenbord achterlaat.

€ 85

Koop nu


ALESSANDRO – CREAM RICH HANDCRÈME

alessandro creme rich handcremeHeerlijke tube handcrème met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De handen worden super zacht, zijn goed gehydrateerd en voelen niet vet aan. Deze handcrème helpt ook tegen huidveroudering en pigmentvlekken. Een hele complete crème die droge handen meteen hersteld.

€ 19

Koop nu


OPI – PRO SPA HAND, NAIL & CUTICLE CREAM

Protective Hand, Nail & Cuticle Cream NagelverzorgingDeze handcrème zorgt er meteen voor dat je nagels in topconditie raken. De handcrème trekt heel snel in de huid, je kunt hem zelfs in de auto gebruiken zonder dat het stuur uit je handen glipt. Hij voedt en hydrateerd de droge huid erg goed en heeft een langdurige werking die je zelfs na het handen wassen nog voelt.

€ 20

Koop nu


RITUALS – THE RITUAL OF SAKURA RECOVERY HAND BALM

ritual of sakura handcremeDeze handcrème heeft een verzachtende en verzorgende werking waardoor je handen zijdezacht aanvoelen. Je hebt maar een klein beetje nodig om je handen te verwennen. De geur van deze handcrème is heel erg lekker.

€ 12

Koop nu


Hoe kun je droge handen voorkomen?

Bedek en bescherm je handen zoveel mogelijk
– Draag altijd handschoenen bij koud weer
– Draag rubberen handschoenen bij het schoonmaken en werken in de tuin
– Droog je handen na het wassen en gebruik geen heet water
– Gebruik een goede handcrème
– Zet een handcrème op je nachtkastje en smeer je handen elke avond in
– Smeer je handen in met een voedend masker en draag daarover handschoenen
– Gebruik regelmatig een milde scrub zodat de huid beter een voedende crème kan opnemen

Related Posts