Zoals bekend verouderen onze handen eerder dan de rest van ons lichaam. Dit is mede te danken aan het feit dat onze handen het vaak zwaar te verduren hebben. Daarnaast zorgt niet iedereen zo goed voor zijn handen als bijvoorbeeld zijn gezicht. Tijd om daar wat verandering is aan te brengen als je wilt dat je handen mooi jong blijven.

Je handen verouderen door een aantal factoren. Een van deze factoren is genetica. Genetica is een intrinsieke oorzaak van huidveroudering van handen. Genetisch geprogrammeerde veroudering veroorzaakt een oestrogeentekort. Dit oestrogeentekort heeft een directe invloed op de activiteit van fibroblasten en adipocyten en op de productie van lipiden in de epidermis en keratine in de nagels. Dit zorgt ervoor dat handen dor worden en volume verliezen. De huid wordt droger en de nagelkwaliteit verslechtert.

Een andere belangrijke factor is de veroudering van je handen is blootstelling aan zonlicht. Dit is een extrinsieke oorzaak van huidvlekjes. De invloed van UV-straling op de synthese en accumulatie van melanine is de belangrijkste oorzaak van pigmentvlekjes. Handen worden net zo vaak blootgesteld aan zonlicht als het gezicht, maar zij worden daar vaak minder goed tegen beschermd.

Naast genetica en de blootstelling aan zonlicht verouderen je handen ook eerder door ongezonde voeding, alcoholgebruik, roken en het gebruik van schoonmaakmiddelen.

Geïnspireerd door de nieuwste medische innovaties in handbehandeling komt Filorga met de Hand-absolute. Filorga Hand Absolute is de eerste uitgebreide anti-aging behandeling voor handen en nagels die zorgt voor zichtbaar jongere handen.

Filorga hand absolute handcreme

Een hydraterende plantaardige suiker zorgt voor 72 uur non-stop hydratatie en een complex van kostbare boters heeft een ultraherstellend effect vanaf de eerste toepassing. Filorga Hand Absolute bevat hyaluronzuur welke het volume verbetert. Gladmakend collageen en een lipoaminozuur met „ vullend effect„ verjongen je handen zichtbaar in slechts 30 dagen. Daarnaast bevat Filorga Hand Absolute een zeldzaam zeelelie-extract. Dit extract remt de melanineproductie waardoor huidvlekjes verdwijnen en uw handen er homogener uitzien. Er wordt gebruik gemaakt van een krachtige en natuurlijke keratinebooster, een zwavelrijk complex, dat de groei en sterkte van de nagels stimuleert.

Filorga Hand Absolute is verkrijgbaar vanaf januari 2016
Prijs: €19,90 voor 50 ml

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email