Probiotica zijn levende bacteriën. Deze levende bacteriën geven je gezondheid als het ware een boost. Ze worden bijvoorbeeld vaak aangeraden na het gebruik van een antibiotica kuur om de balans van bacteriën te herstellen. In opkomst is het gebruik van probiotica in gezichtsverzorging. Steeds meer merken komen met huidverzorging met probiotica.

Probiotica blijken niet alleen goed te zijn voor onze spijsvertering maar hebben ook een positief effect op de huid. Probiotica brengen de balans van bacteriën weer in orde. Met name op het gebied van acne en rosacea kan probiotica werken voor jou huid. Probiotica zorgen er onder andere voor dat ontstekingen sneller kunnen genezen. Dit komt omdat probiotica de weerstand van de huid kan verbeteren. Door het toevoegen van probiotica krijgt je huid versterking in het afweermechanisme. Op deze manier kunnen schadelijke stoffen minder snel de huid binnen dringen.

Aurelia probiotic skincare

Aurelia probiotic Skincare
Een erg succesvolle huidverzorgingslijn die sinds de introductie al vele awards heeft binnengesleept. Aurelia probiotic Skincare is in 2013 opgericht door dermatologie expert Claire Vero. Aurelia Probiotica Skincare verlegt de grenzen van natuurlijke huidverzorging door probiotische technologie te combineren met 100% bio-organische natuurlijke ingrediënten. De probiotica modereert de moleculen die het natuurlijke immuunrespons van het lichaam regelen. Hierdoor helpt de probiotica tegen huidveroudering, regenereert het de celstofwisseling, voorkomt het cellulaire DNA-schade, verhoogt het hyaluronzuur gehalte maar liefst negentien keer en verhoogt het de collageen synthese met 140% zodat de huid gaat stralen.

De Aurelia Probiotic Skinkare lijn is verkrijgbaar bij Cosmania.nl. Wij hebben het geluk gehad al enkele producten te mogen testen. Bekijk hier de reviews.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email