Tips voor de beste oogverzorging

Aanbrengen oogcrème
Oogcrème moet je van buiten naar binnen aanbrengen. Voor een optimaal resultaat klop je de crème zachtjes met je vingertoppen in de huid.

Ogen reinigen
Je ogen kun je het beste reinigen met een speciale oogmake-up remover. De huid rondom de ogen is erg dun en gevoelig. Gebruik voor je ogen ook speciale verzorgingsproducten.

Slecht zicht
Laat je ogen 1 of 2 keer per jaar laat controleren door een opticien. Als je niet goed ziet knijp je je ogen samen en hierdoor krijg je eerder rimpels.

Beschermen tegen de zon
Om dezelfde reden al hierboven is het belangrijk je ogen te beschermen tegen zonnestralen. Doordat je de ogen samenknijpt ontstaan eerder rimpels, zorg er daarom voor dat je altijd een zonnebril bij je hebt.

Gezwollen ogen
Gezwollen ogen zijn te verhelpen door 2 wattenschijfjes met koude melk te doordrenken. Laat de wattenschijfjes vervolgens 10 minuten als kompressen op de ogen liggen.

Vermoeide ogen
Vermoeide ogen kun je verhelpen door (koude) theezakjes. Leg de theezakjes op de ogen en laat dit 10 minuten inwerken. Kamille thee heeft de beste kalmerende werking.

Vergelijk producten om je ogen te verzorgen

Word member van Choosebeauty en schrijf je meteen in voor de nieuwsbrief
 
We hebben 9 gasten online