(advertorial)

Een nieuwe kleur lipstick, een veelbelovende anti-rimpel dagcrème, een heerlijk geurende shampoo, zomaar drie beautyproducten waar ik echt blij van word. Echter mijn bankrekening is er minder blij met mijn liefde voor alles wat met verzorging en uiterlijk te maken heeft. Regelmatig is aan het eind van de maand mijn beautyliefde te groot gebleken voor mijn saldo. Gelukkig heb ik sinds kort kortingscodes ontdekt. Met een goede code kun je namelijk veel besparen op je beautyaankopen. Ik blij en mijn bankrekening blij.

Luxe beautyproducten kopen met korting

Kortingscodes voor grote parfumerieën en drogisterijen vind je vaak niet bij de webshops zelf, maar op kortingscodewebsites. Een mooi voorbeeld van zo’n externe site waar je goede codes kunt vinden is de Douglas kortingspagina van bespaardeals. Deze pagina wordt indien nodig dagelijks bijgewerkt, zodat je geen aanbieding of kortingsactie hoeft te missen. Een mooie Douglas kortingsactie die geregeld voorbij komt, is 25% korting op geselecteerde beautyproducten zoals bijvoorbeeld lipsticks of parfums.

Ook andere parfumerieën geven regelmatig goede kortingscodes uit. ICI PARIS XL heeft momenteel 4 kortingscodes die je 25% tot 30% korting opleveren op lipsticks, lipglosses, foundation, geurensets en nagellak. Zo shop je voordelig de nieuwste make-up herfstkleuren en je zomergeur wissel je met 30% korting om voor een warm herfstparfum. Mooi meegenomen toch?

Goedkoop drogisterijartikelen kopen

Niet alleen luxe beautyproducten kun je met een beetje rondklikken goedkoop kopen, ook je dagelijkse drogisterijartikelen zijn vaak met korting te verkrijgen. De onderlinge concurrentie tussen de (online) drogisterijen leidt tot hoge kortingen waar de consument flink van kan profiteren. Is je favoriete product in de aanbieding? Een kleine voorraad aanleggen is op zo’n moment een goed idee. Grote kans dat jij tot aan de volgende actie ruimschoots voorzien bent. Drogisterij.net heeft naast haar scherpe aanbiedingen die elke twee weken wisselen ook een aparte kortingscode pagina. Hier vind je mooie kortingscodes die je een cadeautje of een korting tot wel € 15 kunnen opleveren.

Inner beauty is great, but a little lipstick never hurts

Met een beetje slim kopen, bespaar je al gauw tientallen euro’s op je make-up en je verzorgingsproducten. Zo zie je er fabulous uit én houd je geld over om je looks te showen op een hip terras met een lekker glaasje bubbels.

Veel shopplezier!

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email