web analytics
Dilini

 1. Essence - The gel nailpolish

  Essence - The gel nailpolish

  10

  10.00 out of 10 5.0
  28/04/2016
  Ik hou van essence nagellak! De kleuren blijven lang zitten. En het kwastje vind ik erg fijn. Best breed en dat vind ik zelf heel fijn. Ook is het kwastje rond afgewerkt waardoor je mooi kan lakken bij de nagelriem. De prijs is natuurlijk ook fijn en genoeg verschillende kleuren. Ook de matte nagellaken laken heel mooi. Blijven wel iets minder lang zitten.
 2. Bourjois - Liner Clubbing

  Bourjois - Liner Clubbing

  8

  8.00 out of 10 4.0
  28/04/2016
  Super fijn product. Hij blijft heel de dag makkelijk zitten. De kleuren zijn lekker fel en daar hou ik wel van. Vooral met de felle eyeliner trend die er aan zit te komen voor mijn gevoel. Het kwastje is heel dun daarmee kan je een perfecte liner zetten. Voor de waterlijn zou ik deze liner niet gebruiken.
 3. Carmen - Beauty Mirror BM 9500

  Carmen - Beauty Mirror BM 9500

  10

  10.00 out of 10 5.0
  28/04/2016
  Ik heb deze spiegel al 9 jaar en hij doet het nog steeds. Ik denk dat ik 2 keer de lamp heb vervangen. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van een klepje achter in. Ik ben heel blij met deze spiegel. Je ziet allen. Voor het epileren is het heel fijn. De spiegel gaat super lang mee.
 4. Anastasia - Contour Cream Kit

  Anastasia - Contour Cream Kit

  8

  8.00 out of 10 4.0
  28/04/2016
  Heel fijn product. Goed gepigmenteerd. Ik heb een droge huid dus ik moet de kleuren vaak een beetje mengen met mijn gezichtsprimer om het allemaal mooi te kunnen blenden. Je hebt veel verschillende kleuren. Ik gebruik niet alle shape kleuren en dat vind ik best zonde. Ik gebruik het alleen op mijn zelf. Ik denk dat het voor een visagiste heel fijn werkt. Blijft heel de dag zitten.
 5. MAC - Pro Longwear Paint Pot

  MAC - Pro Longwear Paint Pot

  7

  7.00 out of 10 3.5
  28/04/2016
  Fijn product met niet de beste na mijn mening. Je moet de paint pot gelijk 'setten' met poeder anders gaat je oogschaduw gewoon in de lijntje zitten. Mijn oogleden zijn best vettig dus de paintpot gaat niet heel de dag mee. Ik heb meerdere paintpots en in merk dat sommige kleuren sneller uitdrogen dan de andere in de verpakking. Ik heb helaas 1 painpot weg moeten gooien. Misschien als je geen vette oogleden heb is dit een prima product. Mij voorkeur gaat uit naar de Urban decay primer potion.
 6. Anastasia - Dipbrow Pomade

  Anastasia - Dipbrow Pomade

  10

  10.00 out of 10 5.0
  28/04/2016
  Super fijn product. Blijft echt heel de dag op zijn plek zitten. Ook na een regenbuitje zijn mijn wenkbrauwen helemaal on fleek. Je moet wel voorzichtig zijn met het aanbrengen, je gebruikt te snel te veel. Less is more. Zeker bij dit product. Met een lichte hand aanbrengen. Ook gebruik je heel weinig dus je doet ontzettend lang mee en dat is wel fijn. De dipbrow is best wel duur. Maar is gaat zeker heel erg lang mee. Het is een goede investering. Wel raad ik aan om langs te gaan bij een douglas om je kleur te testen. Je hebt waarschijnlijk net een andere kleur nodig dan je zelf denkt.