Home Gezichtsverzorging Beautymerken om in de gaten te houden

Beautymerken om in de gaten te houden

Door: Hanneke van Mackelenbergh

De laatste jaren komen er steeds meer beautymerken op de markt. Veel webshops bieden merken aan, welke in Nederland minder bekend zijn, terwijl ze in andere landen ontzettend populair zijn. Of juist kenmerkend zijn vanwege hun werkwijze en unieke producten. We laten je graag kennis maken met een aantal merken die je misschien nog niet kent, maar zeker zou moeten kennen.

Opvallende beautymerken

Dr. Grandel

Dr. Grandel is een Duits merk dat al sinds 1936 bestaat. Het merk is opgericht door de chemicus Dr. Felix Grandel en wordt nu gerund door de derde generatie binnen deze familie. De wetenschappelijke methoden en professionele aanpak van het merk staan voor werkzame producten welke op natuurlijke wijze worden geproduceerd. Het merk gebruikt bij voorkeur altijd grond -en werkstoffen uit de natuur. De ingrediënten worden zelf ontwikkeld en geproduceerd met behulp van state-of-the-art productiemethodes en onder strenge hygiëne voorschriften. De producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden door vele beauty professionals gebruikt en verkocht in hun salon. Ga naar Dr. Gandel producten.

 

Medik8

Het merk Medik8 gelooft heilig in de stelling: Wanneer je rond je 30e begint met Vitamine C en zonbescherming overdag en in de avond Vitamine A crème gebruikt, zie je er op je 50e uit als een 40-jarige. De expertise op het gebied van vitamine A monde uit in de ontwikkeling van r-Retinoate. Een revolutionaire niet irriterende vitamine A crème welke verbluffende resultaten geeft na slechts 4 weken; fijne lijntjes en rimpels zijn zichtbaar verzacht, pigmentatie is merkbaar verminderd en de algehele huidstructuur is verfijnd. Medik8 kopen.

 

Malu Wilz

Het Duitse merk Malu Wilz bestaat uit 2 lijnen, te weten een huidverzorgingslijn en een make-up lijn. De make up van Malu Wilz staan bekend om het kleurrijke assortiment en is altijd up-to-date met de laatste trends en designs. De huidverzorging van Malu Wilz is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en wordt grondig getest voordat het wordt geproduceerd en verkocht. De producten bevatten innovatieve en hoogwaardige ingrediënten, waaronder plantenextracten en geneeskrachtige kruiden. Malu Wilz kopen.

 

Novexpert

Het Franse merk Novexpert maakt zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare ingrediënten. Deze ingrediënten van natuurlijke oorsprong worden gecertificeerd door onafhankelijke organisaties. Novexpert heeft een eigen onderzoekscentrum waar ze producten ontwikkelen op basis van wetenschappelijke overtuigingen. Het meest bekende ingrediënt dat ze hebben ontwikkeld is het gepatenteerde Novaxyline, op basis van gouden zeewier en prebiotica. Het zorgt ervoor dat de huid zelf hyaluronzuur en collageen aanmaakt. Daarnaast worden maar liefst 70% van de vrije radicalen bestreden waardoor Novaxyline het ultieme anti-age ingredient is.

 

Image Skincare

De producten van IMAGE staan bekend als producten die de huid verbeteren door middel van actieve werkstoffen. Het beautymerk gelooft in huidverbetering waarbij natuur en wetenschap samen komt. De eerste lijn die op de markt werd gebracht is de Vital C lijn. Deze lijn heeft een actieve werking tegen een gevoelige, rode huid en rosacea. IMAGE skincare is verkrijgbaar in 60 landen wereldwijd. Er wordt nauw samengewerkt met topmedici en kennisinstituten om continue nieuwe en hoogwaardige producten te ontwikkelen.

 

Biomaris

Zoals de naam al doet vermoeden is het beautymerk Biomaris verbonden met de zee. Als specialist in Thalasso-cosmetica brengen ze producten op de markt met actieve ingrediënten zoals zeewater, zeezout en zeealgen. Deze producten van het merk Biomaris voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. De producten van Biomaris bestaan uit gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging en zonnebrand.

 

Decléor

Het Franse merk Decléor biedt huidverzorgingsproducten aan welke gebaseerd zijn op cosmetische aromatherapie. Door het gebruik van geconcentreerde essentiële oliën wordt de huid in balans gebracht en wordt de huidstructuur verfijnd. Het merk test niet op dieren en maakt geen gebruik van kleurstoffen, minerale oliën en conserveringsmiddelen.

Related Posts