Home Lichaamsverzorging Beste handzeep

Beste handzeep

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij gingen voor jou op zoek naar de beste handzeep. We wassen onze handen gemiddeld zo’n 5 tot 10 keer per dag, maar sinds de coronacrisis is dit aantal nog veel hoger geworden. Elke keer wanneer jij je handen wast, tast je de natuurlijke beschermingslaag van je handen aan. Met name in de winter is deze beschermingslaag hard nodig. Zonder deze beschermingslaag drogen je handen uit en kunnen er zelfs kloven ontstaan.

Top 5 beste handzeep

OOLABOO – HAPPY HAND & BODY SOAP

oolaboo happy_hand_body_soapDeze handzeep is vegan en bevat 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. Deze handzeep is dus niet alleen goed voor jouw handen, maar ook voor de natuur. Reinigt de handen op een milde wijze.  Verzorgt de huid door middel van high-tech botanische moisturizers als zoete amandelolie en voorkomt een droge huid.

€ 41

Koop nu


RITUALS -HAND WASH HANDZEEP RITUAL OF HAMMAN

Rituals ritual of hammam handzeepDe handzeep van Rituals staat bekend om zijn heerlijke geur en mooie verpakking. Je hebt maar een klein beetje nodig om je handen met deze zeep te wassen. Het schuim is dik en hij spoelt goed af. Na het wassen ruiken je handen heerlijk en voelen ze niet droog aan. Er is ook een handcrème uit dezelfde lijn te koop.

€ 11

Koop nu


JO MALONE – POMEGRANATE NOIR BODY & HAND WASH

Jo Malone London Pomegranate Noir Body & Hand WashMet deze handzeep blijf je de hele dag aan je handen ruiken. De geur is zo ontzettend lekker. Je hebt maar een klein beetje nodig en de zeep ontwikkeld zich tot een heerlijk schuim. Je doet erg lang met een verpakking en het pompje doseert precies wat je nodig hebt. De zeep heeft niet alleen een mooie verpakking, het zit ook heel mooi verpakt waardoor het een ideaal cadeau is waar iedereen blij mee zal zijn.

€ 48

Koop nu


AESOP – RESURRECTION HAND WASH

aesop ressurection handzeepEen super luxe handzeep met een kruidige geur die lang blijft zitten. Deze handzeep droogt de huid niet oud en maakt ze goed schoon. De geur ruikt naar citrus, mandarijn en rozemarijn en is ook een prima geur voor mannen. Ideaal voor als je vaak je handen moet wassen maar niet wilt dat ze uitdrogen. Elke wasbeurt is een verwen momentje voor jezelf.

€ 35

Koop nu


IK SKIN PERFECTION – BOTANIC SOAP

Botanic soapDeze hydraterende zeepscrub van IK Skin Perfection zorgt voor schone en zachte handen door de licht scrubbende werking. De prachtige flacon is navulbaar. Het zit boordevol planten- en kruidenextracten, door toevoeging van kleine bamboescrubdeeltjes reinig je je handen op een zeer milde wijze. Deze handzeep is dermatologisch getest, pH neutraal en bevat een allergeenvrij parfum.

€ 26

Koop nu


Let goed op dat je bij het handen wassen een temperatuur kiest die dicht bij de temperatuur van je handen ligt. Dus niet koud maar ook zeker niet te heet. Verder is het heel belangrijk dat je de zeep goed afspoelt en je handen nauwkeurig afdroogt.

Als je last hebt van droge handen, gebruik dan een goede handcrème. Zet wanneer mogelijk een tube handcrème naast de handzeep zodat je jouw handen direct na het wassen en drogen met de handcrème in kan smeren. Vergeet niet om handschoenen te dragen wanneer het koud is als je droge handen hebt.

Hoe kan ik het beste mijn handen wassen?

Maak je handen eerst nat en pak dan wat van de zeep. Wrijf je handen goed over elkaar, nee, de vingers mee, de ruimte tussen je vingers en een gedeelte van de polsen. Spoel vervolgend de handzeep goed af. Droog de handen goed af, ook tussen de vingers met een schone en droge handdoek.

Related Posts