Home Make up Beste wenkbrauwpoeder

Beste wenkbrauwpoeder

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Choosebeauty zocht voor jou uit wat het beste wenkbrauwpoeder is. Sommigen zweren bij een wenkbrauwpotlood en anderen bij een wenkbrauwpoeder. Een wenkbrauwpoeder is met name geschikt als je een wat vettere huid hebt en op zoek bent naar een lichter resultaat. Met een wenkbrauwpotlood breng je streepjes aan met de richting van de haren mee, dit geeft vaak een wat intensiever resultaat.

Bij het aanbrengen van een wenkbrauwpoeder is een goede wenkbrauwkwast zeker zo belangrijk als de kwaliteit van het wenkbrauwpoeder. Koop een poeder dus altijd in combinatie met een goede kwast.

De beste wenkbrauwpoeders anno nu

1. ANASTASIA BEVERLY HILLS – DIPBROW WENKBRAUWGEL

anastasia beverly hills dipbrowDit is geen poeder maar een gel en een van de meest gebruikte wenkbrauw producten wereldwijd.  Zorg ervoor dat je naast deze pomade investeert in een goede kwast om de gel nauwkeurig aan te kunnen brengen. Hij blijft de gehele dag perfect zitten en is de investering meer dan waard omdat je er erg lang mee doet.

€ 28

Koop nu


2. CHANEL – LA PALETTE SOURCILS DE CHANEL

chanel wenkbrauwpoederChanel heeft een super handig doosje voor een complete behandeling van jouw wenkbrauwen. Hierin zitten een pincet. borsteltje en kwastje zodat je ook onderweg je wenkbrauwen in model kunt brengen. Met het borsteltje breng je de wenkbrauwen in model en met het kwastje geef je ze kleur. De setjes bestaan uit 2 kleuren dus je kunt de kleuren een beetje mengen om tot de perfecte kleur te komen.

€ 54

Koop nu


3. ANASTASIA BEVERLY HILLS – WENKBRAUWPOEDER

Anastasia beverly hills wenkbrauwpoederDeze brow powder duo van Anastasia Beverly hills heeft ook 2 kleuren die je samen of apart van elkaar kunt gebruiken. Door voor de aanzet de lichtere kleur te gebruiken krijg je een heel mooi natuurlijk effect. Het poeder brengt heel gelijkmatig aan en blijft super lang zitten. Het hecht zich ook aan eventuele littekens in je wenkbrauw.

€ 30

Koop nu


4. CHRISTIAN FAYE EYEBROW MAKE-UP

Christian faye wenkbrauwpoederDit wenkbrauwpoeder komt met sjablonen en een kwastje, dat maakt het een heel compleet product. Met name ideaal voor degenen die moeite hebben om hun wenkbrauwen te tekenen of degenen die bijna geen wenkbrauwhaartjes hebben. De poeder blijft de gehele dag goed zitten en je doet erg lang met deze verpakking.

€ 31

Koop nu


wenkbrauwpoeder aanbrengen
Wenkbrauwpoeder aanbrengen

Hoe kun je wenkbrauwpoeder het beste aanbrengen?

Voordat je wenkbrauwpoeder aanbrengt is het belangrijk dat je eerst je wenkbrauwen in model brengt met een borsteltje. Vervolgens ga je met de kwast in het wenkbrauwpoeder en breng je het met de richting van de wenkbrauwharen mee aan. Wil je de wenkbrauwen iets dikker maken, doe dit dan altijd aan de onderkant van de wenkbrauwen en niet aan de bovenkant voor een natuurlijk resultaat.

Hoe kun je het beste de vorm bepalen van je wenkbrauwen?

wenkbrauwen model

Wenkbrauwen zijn belangrijk voor de symmetrie van het gezicht omdat ze het gezicht omlijsten. Door een potlood of kwast naast je neus omhoog te houden kun je zien waar de wenkbrauw moet beginnen, namelijk bij het potlood. Ga vervolgens met het potlood vanuit de neusvleugel naar het einde van jouw oog. Als je deze lijn doortrekt is dit het punt waar de wenkbrauw moet eindigen.

Related Posts