Home Lichaamsverzorging Top 5 beste zelfbruiner

Top 5 beste zelfbruiner

Door: Hanneke van Mackelenbergh

We helpen je graag op weg naar de beste zelfbruiner. Een mooie bruine huidskleur is tegenwoordig niet meer afhankelijk van het aantal uren in de zon. Met een goede zelfbruiner heb je binnen een paar uur een mooie bruine kleur te pakken. De zelfbruiners worden steeds beter en zijn veilig en makkelijk te gebruiken zonder dat je oranje wordt of vlekken krijgt. Het grote voordeel van een zelfbruiner is dat je een mooie bruine teint krijgt zonder dat je de huid bloot hoeft te stellen aan schadelijke UV stralen.In dit artikel de top 5 beste zelfbruiner op een rij.

Het aanbrengen van een zelfbruiner vergt een goede voorbereiding. Maak een dag voordat je de zelfbruiner gaat aanbrengen gebruik van een goede scrub. Op deze manier verwijder je de dode huidcellen. Een zelfbruiner komt het best tot zijn recht op een goed verzorgde en gehydrateerde huid. Verzorg je huid goed met een bodylotion, enkele dagen voordat je de zelfbruiner gaat aanbrengen. Op de dag zelf is het juist niet goed om een bodylotion aan te brengen omdat de zelfbruiner dan minder goed zijn werk kan doen. Ook is het aan te raden de zelfbruiner niet op een natte huid aan te brengen. Breng de zelfbruiner bij voorkeur niet direct na het douchen aan. 

De beste zelfbruiners

That’so – On the go Dark

That so zelfbruinerDe  bruiningsspray van That’so heeft een aangename geur, geeft geen donkere puntjes in de poriën, sprayt mooi egaal en geeft je een mooie bruine teint. De kleur is makkelijk op te bouwen door het product vaker te gebruiken. Uitwasbaar wanneer je op je kleding knoeit en geeft ook niet af op kleding na 3 uur inwerktijd. Deze voedende en hydraterende zelfbruiner behoudt 4 dagen zijn kleur.

€ 30

Koop nu


Marc Inbane – Natural Tanning Spray

marc inbane zelfbruinerDeze zelfbruiner van Marc Inbane kun je eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De tanning spray is verrijkt met plantaardige en voedende ingrediënten waaronder Aloë vera en Ginkgo. Hij droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. Je kunt deze zelfbruiner zo vaak gebruiken als je wilt. Gemiddeld blijft de kleur 6 dagen zitten.  

€ 40

Koop nu


Oolaboo – Skin Superb Bronzer

Oolaboo zelfbruinerDeze bruiningsspray zonder aerosol is biologisch en mede daardoor een veilig, niet-giftig alternatief voor bruining zonder de gevaren van uv stralen. Met natuurlijke ingrediënten, waaronder een ultra-pure organische bronzer, DHA, en een extra bronzer, Erythrulose, voor een langdurige teint. Geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur. Na 3 tot 4 uur ontstaat er een prachtige huidskleur alsof je net terug bent van vakantie. 

€ 47

Koop nu


Bondi Sands – Foam Dark

Bondi sands zelfbruinerDe zelfbruiner van het Australische merk Bondi Sands geeft je het gevoel alsof je een dag op Sandi Beach hebt doorgebracht. Het zorgt direct voor een opvallend donkere teint. Deze selftan, in de vorm van een luchtige mousse, breng je gemakkelijk aan. De zelfbruiner heeft een redelijk sterke kokos geur. Ook verkrijgbaar in een 100 ml waardoor hij mee op vakantie kan in jouw handbagage.

€ 24

Koop nu


Lancaster – Sun 365 Self tanning jelly

lancaster zelfbruinerDeze self tan maakt geen gebruik van een spray maar smeer je uit op de huid. De geur is verrassend fris voor een zelfbruiner. Laat zich goed verdelen en geeft geen vlekken. Door de kleur van de zelfbruiner kun je goed zien waar je je al hebt ingesmeerd en na een half uurtje is het eerste resultaat al zichtbaar. Droogt snel op en geef je huid een mooie en goed verzorgde glow.

€ 37

Koop nu


Het is aan te raden om een aparte zelfbruiner voor je gezicht te gebruiken.

Related Posts