Home Gezichtsverzorging Beste SPF 50 voor het gezicht

Beste SPF 50 voor het gezicht

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wat is de beste spf 50 om je gezicht te beschermen tegen de zon? Teveel zon verouderd de huid. Een goede huidverzorging bestaat uit het beschermen van je huid tegen deze zonnestralen. Dit kun je het beste doen door dagelijks een factor 50 te gebruiken. Ook in de winter. In dit artikel delen we de beste spf 50 zonnebrand opties om je gezicht dagelijks te beschermen tegen de zon.

Top 5 beste spf 50 voor het gezicht

La Roche Posay – Anthelios Uvmune Invisible Fluide Spf 50

la roche posay spf 50Deze fluide met spf 50 is heel dun waardoor hij heel makkelijk en gelijkmatig over het gezicht verdeeld wordt. Laat geen laagje achter op de huid, wat het tevens een perfecte basis voor make up maakt. De verpakking is klein wat het een must have item maakt voor in je handtas. Geeft een perfecte bescherming tegen de zon.

€ 21

Koop nu


Collistar – Protective drops spf 50

Collistar drops spf 50Deze spf 50 van Collistar is erop gericht om de huid het gehele jaar door te beschermen tegen de negatieve invloeden van de zon, omgevingsstress, verontreiniging, uv A-/uv B- en ir-stralen, en blauw licht. Hoewel de substantie wit is laat het geen witte waas achter op het gezicht. De drops geven je een mooie egale glow en zijn perfect te gebruiken als laag tussen de dagverzorging en je make up. 

€ 38

Koop nu


Lancaster – Sun Perfect Infinite Glow Sun Illuminating Cream SPF50

Lancaster spf 50Sun Perfect is de meest geavanceerde globale anti-aging zonbeschermingslijn van Lancaster. De spf 50 bevat een combinatie van zonbescherming en huidverzorging die het hele jaar door gebruikt kan worden. Biedt de huid bescherming tegen UVB, UVA, zichtbaar licht en infrarood licht. De huid wordt beschermd tegen zonschade en deze spf 50 voorkomt en corrigeert ook rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes. 

€ 56

Koop nu


Dermalogica – Solar Defence Booster SPF50

Solar defence spf 50Dermalogica Solar Defense Booster spf 50 is een zeer lichte crème welke zich goed over de huid laat verdelen. Het biedt een effectieve bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen die de huid uitdrogen en verbranden. De crème bevat ook vitamine C en E evenals groene thee en druivenpitolie wat helpt om een soepele en zachte huid te geven en tegelijkertijd te beschermen tegen vrije radicalen die de huid doen verouderen.

€ 58


Eucerin – Sun Photoaging Control Fluid SPF 50+

Eucerin spf 50Deze zonbescherming zit in een handige pompflacon waardoor het makkelijk te doseren is. Een dagelijkse gezichtsverzorging voor elk huidtype die beschermt tegen verbranding door de zon en huidschade, terwijl het de zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert. De zonnebrandcrème Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF 30 heeft een aangenaam lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen en een matterend effect heeft.

€ 25

Koop nu


Related Posts