Home Gezichtsverzorging Beste zelfbruiner gezicht

Beste zelfbruiner gezicht

Door: Hanneke van Mackelenbergh

We helpen jou in de zoektocht naar de beste zelfbruiner gezicht. Als je gezicht wel een kleurtje kan gebruiken is een zelfbruiner super handig! Tenminste… als je een goede hebt. Anders heb je kans dat je er oranje uitziet of vol met vlekken, dat willen we natuurlijk voorkomen. Daarom helpen wij jou met een overzicht van de beste zelfbruiners voor jouw gezicht.

De beste zelfbruiners voor het gezicht

1. CLARINS – RADIANCE PLUS GOLDEN GLOW BOOSTER

clarins zelfbruiner gezichtEen hele mooie zelfbruiner op basis van olie. Je voegt wat druppels van deze olie toe aan je gangbare dagverzorging voor een mooie glow. Hiermee bepaald je zelf de intensiteit. De kleur is mooi bruin. Super makkelijk te gebruiken en zuinig in gebruik. Hij ruikt ook fijn.

€ 32

Koop nu

 


2. COLLISTAR – MAGIC DROPS

Collistar magic dropsEen paar druppeltjes van deze olie door je dag -of nachtcrème geeft je niet alleen een instant glow maar ook direct een kleurtje. Je kunt de intensiteit bepalen door de hoeveelheid druppels en het een enkele keer gebruiken of een paar dagen achter elkaar om een mooie teint op te bouwen. De kleur is heel natuurlijk en je krijgt geen strepen of vlekken.

€ 37

Koop nu


3. OOLABOO – SUN KISSED DROPS

Oolaboo sunkissed dropsWanneer je een paar druppeltjes van deze zelfbruiner toevoegt aan jouw huidverzorging krijg je direct een mooie en egale bruine teint. Alsof je op vakantie bent geweest. Ideaal als je direct een mooie bruine teint wilt. De sun kissed drops zijn 100% vegan, bevatten geen alcohol en zorgen voor een streepvrij resultaat. 

€ 33

Koop nu

 


4. TAN -LUXE – THE FACE ILLUMINATING SELF TAN DROPS

Tan luxe drops zelfbruinerDeze tan drops voeg je toe aan je moisturizer. Je kunt 1 tot 3 druppels toevoegen en het dus ook langzaam opbouwen. Het fijne aan deze zelfbruiner is dat het in 2 kleuren verkrijgbaar is. Namelijk light/medium en medium/dark. Heeft geen onaangename geur en geeft je een mooie niet oranje kleur. Ideaal voor als je een lichte of juist donkere kleur huid hebt.

€ 42

Koop nu


5. MARC INBANE – PERLE DE SOLEIL

marc inbane perle de soleilSuper handig in gebruik en deze drops geven een vlekkeloos resultaat. Je kunt de intensiteit bepalen aan de hand van het aantal drupjes die je aan je moisturizer toevoegt. Geeft een natuurlijke kleur aan je gezicht, alsof je echt in de zon hebt gezeten.  De verpakking is erg luxe en fijn in gebruik. Je doet er lang mee.

€ 40

Koop nu


Bescherming
Zelfbruiners bieden geen bescherming tegen de zon. Je moet je dus nog gewoon insmeren met een beschermende factor. Gebruik hiervoor een zonnebrandcrème.

Hoe kun je zelfbruiner het beste aanbrengen?

Neem de tijd als je zelfbruiner gaat aanbrengen. Voordat je met bruin zonder zon aan de slag gaat doe je er verstandig aan de huid eerst te scrubben. Hiermee verwijder je de dode huidcellen en voorkom je vlekken en oneffenheden. Let er op dat de scrub niet op oliebasis is. De zelfbruiner aanbrengen op een vochtige huid kan vlekken veroorzaken. Droog je dus goed af en wacht minimaal 20 minuten na het in bad gaan of douchen voordat je de zelfbruiner opbrengt. Verdeel de zelfbruiner aandachtig over je gezicht. Vergeet niet direct je handen te wassen na het aanbrengen. Laat de zelfbruiner zeker 15 tot 20 minuten drogen. Als je direct naar bed wilt kun je eventueel een föhn op een lage stand gebruiker om de zelfbruiner eerder te laten drogen.

Hoe vaak moet ik een zelfbruiner aanbrengen?

Het maakt niet uit hoe vaak je een zelfbruiner aanbrengt, je kunt dit zelfs iedere dag doen. Je kunt het ook in een kuurtje opbouwen, echter verdwijnt de zelfbruiner als eerste van je gezicht. De reden is dat je jouw gezicht meer en beter schoonmaakt dan andere delen van het lichaam, waardoor de kleur eerder verdwijnt.

Voor het lichaam kun je beter een andere zelfbruiner gebruiken. Ga hiervoor naar zelfbruiner lichaam.

Related Posts