Home Lichaamsverzorging De leukste moederdag cadeaus

De leukste moederdag cadeaus

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zondag 8 mei is het moederdag. Het is dé dag om je moeder te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Natuurlijk hoort hier ook een mooi moederdag cadeau bij. Op zoek naar een leuk cadeau voor je moeder? Kijk verder dan het geven van een bloemetje. Wij geven je tips om je moeder dit jaar eens goed te verwennen.

Leukste moederdag cadeaus

Verwenproducten

Bijna elke vrouw vindt het heerlijk om zich na het baden of douchen te verwennen met een goede bodycrème. Het geven van een bodycrème is altijd een goed idee. Ook het geven van een goede scrub maakt bijna elke moeder blij. Klik op de link voor de beste bodyscrub. De trend op dit moment zijn producten die naast een goede verzorging ook nog eens goed zijn voor het milieu.

Sieraden

Sieraden zijn altijd een leuk cadeau om te geven. Met het geven van een mooie armband, ketting of ring draagt je moeder altijd wat van jou bij zich. Het sieradenmerk My Jewellery heeft een hele mooi collectie samengesteld speciaal voor moederdag. Deze collectie bevat onder andere sieraden in het teken van liefde, maar ook gepersonaliseerde sieraden met bijvoorbeeld de letter van jouw naam. Klik op de link voor een onvergetelijk moederdag cadeau.

Parfum

Het geven van parfum is heel persoonlijk. Niet iedereen vindt dezelfde geuren lekker ruiken. Daarnaast ligt het ook aan de zuurgraad, oftewel de PH waarde, hoe de geur tot zijn recht komt. Ons advies bij het geven van een parfum als moederdag cadeau is dan ook om te kijken welke parfum ze al gebruikt. Een ‘sneaky’ ritje naar haar badkamerkastje is dan ook aan te raden zodat je verzekerd bent van een goede match. Heeft ze net een nieuwe versie aangeschaft en zit het flesje nog vol? Dan is een uitbreiding met een bodycrème of douchegel van dezelfde geur altijd een goed idee.

Uitje

Ben jij iemand die veel onderneemt met je moeder? Of juist helemaal niet? Soms kan ‘meer’ tijd samen doorbrengen het leukste cadeau zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een lunch, diner of een dagje shoppen als moederdag cadeau. Wil je groot uitpakken? Dan is een weekendje samen weg een onvergetelijke belevenis. Op deze manier maak je samen herinneringen die jullie altijd bij zullen blijven. En je weet wat ze zeggen: ‘memories last forever’.

Praktisch

Iets geven waar iemand écht iets aan heeft, noemen we een praktisch cadeau. Deze cadeaus bestaan meestal niet uit de meest fancy items en zijn misschien minder leuk om te geven. Van de andere kant zijn het wel vaak de cadeaus waar je moeder écht wat aan heeft en in veel gevallen dagelijks gebruik van maakt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een nieuw strijkijzer, een goede haarföhn of iets waarvan je weet dat ze het nodig heeft.

Tips voor wat extra aandacht

Hopelijk hebben deze tips je op een mooi en goed idee gebracht om je moeder te verwennen. Maar, vergeet vooral niet het belang van Moederdag. Het is dé dag om je moeder te laten weten dat je van haar houdt. Bedenk van tevoren wat je tegen haar gaat zeggen of maak een mooie kaart met daarop een veelbetekenende tekst. Op deze manier laat je weten wat ze voor jou betekent.

Ook kun je eraan denken om haar te verwennen met een ontbijt op bed of een stuk zelfgebakken appeltaart. Iets lekkers meenemen is ook iets waar je haar vast en zeker blij mee maakt. Helemaal als het iets is dat echt specifiek door haar op prijs gesteld wordt. Op deze manier kan jouw Moederdag niet meer stuk en bewijs je hoeveel je van haar houdt en hoe dankbaar je haar bent dat ze jou op de wereld heeft gezet.

Related Posts