Home Lichaamsverzorging Beste anti cellulite creme

Beste anti cellulite creme

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Choosebeauty helpt jou aan de beste anti cellulite crème. Maar liefst 98% van de vrouwen heeft cellulite. Cellulite is een verstoring van het bindweefsel waardoor de vetcellen in de onderhuid toenemen en er putjes in de huid ontstaan. Vooraal op de dijen en billen komt cellulite vaak voor.

Bij het gebruik van een anti cellulite crème moet je niet verwachten dat de cellulite na een paar keer smeren weg is. Cellulite is een hardnekkig iets en je kunt niet van een crème verwachten dat deze alle cellulite wegneemt. Wel kan een goede anti cellulite crème helpen in een lichte afname van de cellulite en een strakkere huid. Het aanpakken van je cellulite draagt bij aan het verkrijgen van mooie benen.

De beste anti cellulite crèmes

COLLISTAR – ANTI CELLULITE CRYO GEL

collistar anti celluliteDe anti cellulite cryo gel is een iconisch product voor vele vrouwen. De frisse textuur van de gel trekt snel in de huid en heeft een plezierige koude effect waardoor de benen lichter aanvoelen. Geeft een direct liftende effect op de huid en een langdurige werking tegen cellulite. De gel is geschikt voor elk type cellulite, perfect voor elk huidtype en te gebruiken tijdens de zwangerschap.

€ 63

Koop nu


SOMATOLINE – AFSLANKENDE COOL GEL ULTRA INTENSIEF

somatoline afslankende cool gel

Direct na het aanbrengen begint deze crème te tintelen waardoor je direct het gevoel hebt dat het werkt. De huid kan ook even rood worden maar dat trekt daarna weer weg. Na 7 dagen zie je echt verschil, echter is het beter wat langer door te smeren met deze crème. Je zult dan zien dat de sinaasappelhuid en cellulite echt minder zijn.

€ 36

Koop nu


ZO SKIN HEATH – CELLULITE CONTROL

Zo skin health cellulite controlEen hele luxe cellulite crème die erg fijn aanvoelt op de huid en je huid super zacht maakt. De huid ziet er direct beter uit en is beter gehydrateerd. Een verwennerij om je hier dagelijks mee in te smeren. De tube is fijn in gebruik, de geur is prettig. Het resultaat is goed zichtbaar het geeft een slanker en strakker effect en je huid wordt gladder. Voor de liefhebbers van luxe.

€ 103

Koop nu


SHISEIDO – SUPER SLIMMING REDUCER BODYGEL

shiseido Super Slimming Reducer BodygelDeze heerlijke bodygel van Shiseido helpt tegen cellulite en zorgt er daarnaast voor dat je huid ook echt strakker wordt. De bodygel heeft een verkoelende werking wat een lichte tinteling geeft. Geeft een goed resultaat wat na ongeveer 2 weken zichtbaar is.

€ 62

Koop nu


CLARINS – BODY FIT ANTI CELLULITE

clarins anti celluliteDeze anti cellulite crème van Clarins vermindert cellulite en verstevigt, lift en egaliseert de huid. Zorgt voor een verfijnd, mooier gevormd silhouette. Maakt de huid zacht en volgens vele gebruikers zie je bij dagelijks gebruik zeker het verschil. Maakt de huid gladder, zachter en vermindert cellulite langdurig.

€ 63

Koop nu


Naast het smeren van een goede anti cellulite crème kun je nog meer door om cellulite tegen te gaan. Het gebruik van een goede scrub zorgt ervoor dat de vetcellen eerder loskomen. Wij raden aan om een grove scrub te gebruiken omdat deze een beter effect heeft op cellulite. Er zijn ook speciale scrubs die gericht zijn op het bestrijden van cellulite.

Naast het gebruik van een crème en scrub kunnen ook goede huidborstel helpen in jouw strijd. Deze zorgen voor het losmaken van de vetcellen en voor een goede bloedsomloop om de vetcellen af te voeren.

MEDISANA AC850 – ANTI CELLULITUS MASSAGEAPPARAAT

Medisana anti celluliteOm de werking en effectiviteit van een anti cellulite crème te verbeteren is dit apparaat een uitkomst. Hij geeft een best wel stevige massage. Je kunt hem gebruiken nadat je de crème hebt aangebracht en het maakt de huid strakker en de cellulite minder. Het werkt als een bindweefsel massage en is effectiever dan zelf masseren of een cellulite borstel.

€ 28

Koop nu


Wat kan ik doen om cellulite te voorkomen?

– Een detox kan je helpen om van je afvalstoffen af te komen en zal cellulite verminderen
– Cafeïne verslechterd de doorbloeding en lymfedrainage, drink dus minder koffie
– Drink groene thee, paardenbloemthee of water met citroen en gember om te ontgiften
– Gebruik een goede anti cellulite crème
– Gebruik een grove scrub, cellulite roller of een borstel om de doorbloeding te stimuleren
– Sluit het douchen af met een koude douche
– Eet minder zout en drink meer water

Wat doet een anti cellulite crème?

– een cellulite creme werkt vochtafdrijvend
– het reduceert vet, meestal door het gebruik van cafeïne, silicum of geranium
– het stimuleert de microcirculatie
– verstevigd de huid
– reguleert de vet -en vochtbalans

Welke behandelingen bestaan er om cellulite aan te pakken?

T shape behandeling
– Bindweefselmassages

Related Posts