Er is een nieuwe beautybox in Nederland. De wel bekende Deautybox stopt en gaat verder onder de naam BLUX box. Beautyboxen zijn in Nederland in een korte tijd erg populair geworden. Het concept is dat je elke maand een verassingsbox krijgt thuisgestuurd met diverse beauty producten. Het is natuurlijk hartstikke leuk om jezelf op deze manier elke maand een cadeautje te geven.

BLUX box werkt samen met Mari van de Ven die maandelijks een selectie maakt van de leukste beauty producten. Choosebeauty ontving afgelopen week de allereerste BLUX box. BLUX staat voor ‘Be Lux’. In de box die maandelijks verstuurd wordt zitten 4 tot 6 producten variërend van full size en miniaturen.

In de allereerste BLUX box zitten in totaal 6 producten met een verkoopwaarde van maar liefst € 112,65. De kosten voor een BLUX box bedragen € 14,95, je krijgt dus veel meer waarde voor je geld. Maar wat zit er nou precies in?

Blux box inhoud

ModelCo Powerlash mascara
Deze mascara creëert prachtige volle en luxe wimpers. De grote borstel omhuld iedere wimper met een intens zwart mascara laagje.
Prijs: € 24,- full size

Bellapierre Mineral lipstick
Bellapiere is een make up lijn op basis van mineralen. De mineral lipstick is een bestseller uit hun producten range. De lippenstift bevat onder andere minerale pigmenten, vitamine C en vitamine E voor gehydrateerde zachte lippen. De lippenstift is partyproof want blijft urenlang zitten.
Prijs: € 20,- full size

Lord & Berry Eyeliner pencil
Dit make up merk komt uit Milaan en is gespecialiseerd in oog en lip make-up. Met dit waterproof oogpotlood kun je zowel een lijntje als een smokey effect creëren.
Prijs: € 16,- full size

Unani Absolute Care dagcrème
Deze dagcreme van het Spaanse merk Unani is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. De dagcreme bevat shea butter en avocado en zorgt voor een glad en gehydrateerd huidje.
Prijs: € 16,- full size

Unani Absolute Care nachtcreme
Naast de dagcreme ontvang je ook de bijpassende nachtcreme van Unani. Deze nachtcreme herstelt je huid terwijl je slaapt.
Prijs: € 18 full size

Harvey Prince parfumroller
Een handige parfumroller voor onderweg met een jonge, vrouwelijke en flirty geur.
Prijs: € 18,65 voor 8.8 ml

Wij zijn vooral heel blij met de ModelCo mascara en het Lord&Berry oogpotlood. Unani is ons nog niet zo bekend maar we gaan de producten zeker testen en reviewen. De kleur van de Bella Piere lippenstift is heel mooi en staat veel mensen goed. De roller van Harvey Prince ruikt lekker en heeft een super handig tas formaat. De mascara hebben wij alvast getest en alleen deze mascara is de prijs van de box meer dan waard.

Het is hartstikke leuk om zo’n box te ontvangen. Met oog op de feestdagen is het een aanrader om deze BLUX box cadeau te geven. Vooral omdat de waarde veel hoger ligt dan de aankoopprijs. Ook een BLUX box aanschaffen? Klik dan op deze link

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email