Home Gezichtsverzorging Aleeza Glowing Beauty Oil

Aleeza Glowing Beauty Oil

Door: Hanneke

Naast arganolie biedt Marokko nog veel meer waardevolle oliën voor je huid. Cactusvijgolie wordt al eeuwen door vrouwen geroemd wordt om haar unieke verzorgende eigenschappen. Duurzaam cosmeticahuis Aleeza Cosmetics introduceert haar 100% natuurlijke Glowing Beauty Oil. Een schoonheidselixer op basis kostbare Cactusvijgolie uit Marokko, die de huid verzorgt, verjongt en laat stralen.

Cactusvijgolie

Cactusvijgolie is de meest kostbare schoonheidsolie ter wereld. De productie van cactusvijgolie is namelijk zeer arbeidsintensief. De pitten van de cactusvijg worden met de hand geperst door vrouw coöperaties in Marrakech. Het vloeibare rosegoud dat op deze manier gewonnen wordt, staat al eeuwen bekend om haar bijzondere kwaliteiten. Cactusvijgolie vertraagt de huidveroudering, verfijnt de huidstructuur, reduceert fijne lijntjes, houdt de huid soepel en zacht, verhoogt de elasticiteit en zit boordevol antioxidanten.

Aleeza Glowing Beauty Oil

Aleeza Cosmetics combineert pure cactusvijgolie met andere waardevolle natuurlijke ingrediënten en brengt zo de Glowing Beauty Oil tot stand. Een voedende olie en serum, in één!

Aleeza Cosmetics is een jong Nederlands cosmeticahuis dat werkt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit Marokko. Alle producten van Aleeza Cosmetics voldoen aan het 100% huidtolerantie keurmerk. De Glowing Beauty Oil is vrij van parabenen, parfums, kleurstoffen, SLS en SLES, chemicaliën, synthetische ingrediënten, minerale oliën. Duurzaam en eerlijk produceren, in combinatie met vrouw coöperaties uit Marrakech, staat voorop.

Oprichtster Selima Ajaoun: “Aleeza Natural Cosmetics is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk met hoogwaardige werkstoffen en Fairtrade ingrediënten uit Marrakech en omgeving. Deze ingrediënten komen voort uit een eerlijk productie proces. Vol bewondering zochten wij naar de geheimen van de prachtige, stralende en gladde huid van Berber vrouwen in Marokko. Zij deelden met ons hun unieke geheim: cactusvijgolie. Met trots maken wij deze olie, in moderne formulering, bereikbaar voor de Nederlandse vrouw”.

Aleeza Glowing Beauty Oil Cactusvijgolie is te koop voor € 39,95

Koop nu

Related Posts