Home Gezichtsverzorging Iconic Elements

Iconic Elements

Door: Hanneke

Nederland is een bijzondere creme-lijn rijker. Deze lijn, genaamd Iconic Elements, is namelijk ontwikkeld door de dermatoloog, dr. Francis Wu. In zijn praktijk mensen behandelt hij patienten voor verschillende aandoeningen zoals rimpels, acne, dermatitis en huidkanker. Niet alleen wilde hij zijn patiënten graag helpen om nog sneller te herstellen na een behandeling, hij vond het ook belangrijk dat de huid wordt onderhouden door een goede creme. Dat is een creme met de juiste ingredienten, maar net zo belangrijk is ook een goede verhouding ervan.

Hij begon met het onderzoeken van crèmes met uitsluitend natuurlijke bestanddelen om zijn patiënten nog beter te helpen. Hij baseerde de receptuur op medische databases, wetenschappelijke artikelen alsmede zijn ervaring als dermatologisch specialist. Omdat hij geen creme kon vinden die de benodigde samenstelling had, is hij zelf kleinschalig begonnen met zijn eigen creme. Deze creme bood hij aan patienten als alternatief voor de huidverzorging, omdat hij vanuit zijn specialisatie overtuigd is dat deze de werkzame stoffen bevatten die zij nodig hebben. Omdat deze crèmes door zijn patiënten enorm enthousiast werden ontvangen, zijn de producten steeds verder ontwikkeld. Na aandringen van creme-gebruikers, vrienden en familie, heeft hij zijn creme, samen met zijn broer die de bedrijfsmatige zaken oppakt, beschikbaar gemaakt voor het publiek. Hij lanceert dan ook met trots zijn creme-lijn, Iconic Elements.

Het kiezen van de juiste verzorgingsproducten kan erg verwarrend zijn omdat er heel veel keuze is op dit vlak. Helaas zijn er maar weinig producten die echt tot de diepere lagen van de huid doordringen en ook nog eens natuurlijk en biologisch zijn. Het vinden van ingrediënten die onder de huidlagen werkzaam zijn was voor hen de grootste uitdaging. Met name omdat zij geen synthetische ingrediënten wilden gebruiken. Er zijn genoeg ingrediënten die de huid verstevigen, maar er zijn er maar weinig die de huid daadwerkelijk verjongen.
U

iteindelijk zijn deze iconische natuurlijke ingrediënten met effectieve eigenschappen gevonden. Dit heeft geleid tot de passende naam Iconic elements. De missie van Iconic Elements is om trouw te blijven aan hun strenge formulering en de natuur met de wetenschap te fuseren.

De huidverzorgingslijn van Iconic Elements bestaat uit de volgende producten:

Iconic Elements Daycream
Iconic Elements Daycream met natuurlijke UVA-filters
Deze dagcrème is speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke factoren, zoals ultraviolette straling en vervuiling. UVA stralen zijn in tegenstelling tot UVB de hele jaar met dezelfde intensiteit overdag aanwezig. En verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering zoals rimpels, pigmentvlekken en verlies van elasticiteit. Deze dagcrème bevat natuurlijke algen voor UVA bescherming en macademia olie, shea boter om de huid te helpen het vocht vast te houden en te voorkomen dat er water verloren gaat. Doordat deze ingrediënten voor een barrière op het huidoppervlak zorgen, werken ze samen aan een vermindering van een droge huid.

Koop
Iconic Elements Sensitive
Iconic Elements Sensitive Cream
Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor diegene die snel een geïrriteerde of een onrustige huid hebben en bevat uitsluitend natuurlijke en hypoallergene ingrediënten. De crème bevat haver- en kokos extracten om de huid te kalmeren en te verzachten en jojoba oliën om de huid te helpen vocht vast te houden, droogte te verminderen en de huid glad en gehydrateerd te houden.

Iconic Elements Cleansing Milk
Stap 1: Iconic Elements Cleansing Milk
Dagelijks worden we blootgesteld aan een grote verscheidenheid van vuil en verontreinigingen waardoor onze poriën verstopt raken.
Deze cleansing milk reinigt in 1 simpele stap de poriën en zuivert de huid. Met behulp van zonnebloem en amandel olie reinigt deze melk de huid en vermindert het eventuele ontstekingen. Aloë vera extract kalmeren de roodheid en zorgt voor extra vocht.

Iconic Elements Cleansing lotion
Stap 2: Iconic Elements Cleansing Lotion
Na de reiniging met behulp van de cleansing milk, dringt deze cleansing lotion diep door in de huid. De komkommer-, lavendel- en kamille-extracten verminderen de roodheid en de verontreinigingen van de huid.

Iconic Elements Anti Aging
Iconic Elements Anti-Aging Cream
Met het natuurlijke gouden duo vitamine C en E, gecombineerd met ferulazuur (een plantaardig anti-oxidant) is deze anti-aging crème een krachtpatser om het verouderingsproces te vertragen. Deze crème stimuleert de celvernieuwing en regenereert het huidoppervlak. Vermindert ook de fijne lijntjes en rimpels en bestrijdt vrije radicalen, veroorzaakt door beschadiging door de zon. Geschikt voor alle huidtypes.

Iconic Elements Spotreducer
Iconic Elements Spot Reducer
De Spot Reducer bestrijdt een ongelijkmatige teint, vlekjes en plekjes. Bevat vitamine B3 en ectoïne die samenwerken om de huid te beschermen. Voor het verminderen van vroege tekenen van pigmentatie en het verminderen van UV-schade. Geschikt voor alle huidtypes.

Koop nu

Alle producten uit de Iconic Elements lijn zijn 100% natuurlijk en bevatten ook biologische ingrediënten. Ze bevatten geen parabenen, synthetische ingrediënten of agressieve chemicaliën. Meer informatie? Ga dan naar de website van Iconic Elements.

#CB-Advertorial

Related Posts