Home Make up LOOkX verzorgende Mascara

LOOkX verzorgende Mascara

Door: Hanneke

Op wimper gebied zie je de laatste tijd steeds meer verzorgende producten voor je wimpers op de markt komen. Het merk LOOkX speelt hier op in en komt met een verzorgende mascara, de LOOkX boost+ mascara. Deze mascara geeft niet alleen lengte aan je wimpers maar verzorgt ze tegelijkertijd.

LOOkX verzorgende Mascara

Deze 2-in-1 mascara van LOOkX bevat een uniek Booster Complex die het natuurlijke groeitempo van je haartjes verhoogt. Hierdoor ogen je eigen wimperhaartjes langer en voller. Dankzij de cremige glide-on textuur laat deze mascara zich moeiteloos verdelen over de gehele lengte. De wimpers worden gelijkmatig omhuld van wortel tot punt en dit alles zonder klontjes.
verzorgende mascara
De LOOkX Boost+ mascara bevat een mix van plantaardige wassen die jouw wimpers aangenaam soepel houdt. Synthetische polymeren fixeren deze flexibiliteit en zorgen voor de perfecte hechting zonder dat de mascara kruimelig wordt. De LOOkX Boost+ mascara is geschikt voor iedere vrouw die prachtige volle en langere wimpers wil hebben.

De LOOkX Boost+ mascara is klinisch getest onder 20 vrouwen. Na 60 dagen testen is de natuurlijke wimpergroei aanzienlijk verbeterd. De lengte is met 11,28% toegenomen en de dikte van de wimpers met maar liefst 15%.

Related Posts