Home Gezichtsverzorging NuFACE review

NuFACE review

Door: Hanneke van Mackelenbergh

NuFACE is een top anti-aging behandeling voor thuis gebruik. De behandeling werkt op basis van microstroom. NuFACE zorgt voor een natuurlijke, niet-invasieve face-lift.

NuFACE

Wat is microstroom?

Microstroom bootst de natuurlijke stroom van het lichaam na. Het is een low-level stroom die tot diep in de huid komt en zelfs tot de spieren.  Microstroom wordt gebruikt voor het contouren van het gezicht, verstrakking en versteviging van een verouderende huid.

Het NuFACE apparaat stuurt kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de spieren in jouw gezicht. Hierdoor stimuleert het de ATP-productie. ATP is het molecuul dat de energie in de cellen levert. ATP zorgt voor de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de spieren, vergelijkbaar met regelmatig sporten dat zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn de spieren in ons gezicht direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

NuFACE behandeling

Duur van de behandeling

Voor een optimaal effect van de NuFACE behandeling dien je de behandeling 60 dagen uit te voeren, bij voorkeur 5 dagen in de week. De duur van de behandeling is 5 tot 15 minuten. Nadat je de behandeling 60 dagen achter elkaar hebt gedaan, kun je de resultaten behouden door de behandeling 3 dagen per week te doen.

De te behandelen gebieden

Met het NuFACE apparaat kun je het voorhoofd, de wangen, kaaklijn en de hals behandelen. Doordat je gebruik maakt van een Gel Primer geeft dit een goede geleiding voor de Microstroom. Het is belangrijk om dit per gebied aan te brengen omdat deze Gel Primer snel in de huid trekt.

Voorbereiding

NuFace prep n glowVoordat je aan de behandeling begint dien je de huid eerst schoon te maken. Dit kan met je eigen vertrouwde reiniging, let alleen op dat er geen olie in je reiniging zit en dat de huid goed droog is na de reiniging.

Voor het gemak heeft NuFACE Cleansing Cloths ontwikkeld. Dit zijn doekjes die de huid schoonmaken, exfoliëren en hydrateren. De doekjes hebben een zachte kant en een kant die wat ruwer is, er zitten bolletjes op, voor een zachte exfoliatie. Door het gebruik van deze doekjes kun je de NuFace behandeling altijd en overal uitvoeren.

Koop nu

 

Aanbrengen van de Gel Primer

Het aanbrengen van de Gel Primer zorgt ervoor dat het NuFACE apparaat moeiteloos over het gezicht heen glijdt. Zonder het aanbrengen van deze gel voel je de stroomschokjes die het apparaat geeft, maar met de gel voel je helemaal niets. Het is belangrijk dat je de gel goed en gelijkmatig aanbrengt.


Behandeling

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende gebieden die je één voor één gaat behandelen. Het beste werk je van de hals naar boven. Voordat je begint met de behandeling breng je eerst de Gel Primer aan op het te behandelen gebied. Dit herhaal je als je gaat wisselen van gebied.

Het NuFACE apparaat heeft verschillende standen welke de intensiviteit bepaald. Je kunt zonder problemen beginnen met de hoogste stand. Het apparaat geeft elke 5 seconden een piep, dit is de tijd die je gebruikt om 1 beweging met het apparaat te doen. Ben je eerder bij het eind, dan houdt je het apparaat op de huid tot de pieptoon. Na de pieptoon begin je aan de volgende beweging.

De behandeling kun je doen door het apparaat over het gezicht te bewegen maar er zijn ook gebieden waar het loont om het apparaat stil te houden. Je houdt het NuFACE apparaat dan zo’n 1 tot 2 piepjes op dezelfde positie. Elk piepje duurt 5 seconden.

 

kaaklijnKAAKLIJN

Om de definitie van de kaaklijn te versterken dien je het apparaat op de aangegeven 3 posities 5-10 seconden vast te houden. Je hoeft deze behandeling niet te herhalen. Tijdsduur 30 tot 60 seconden.

 


wangWANGEN

Deze behandeling is voor de definitie van de wang contour. Bij deze posities begin je onder bij de kaaklijn en maak je 3 stroken van 5 seconden omhoog. Je volgt hierbij jouw neus lippenplooi als startpunt. In totaal doe je deze behandeling 3 keer, dus 9 stroken per kant. Let op dat je niet te dicht bij je ogen in de buurt komt. Totale tijdsuur 90 seconden voor beide kanten.

 


Contour wang

 

Jukbeenderen

Bij deze positie houdt je het apparaat stil voor 5 tot 10 seconden op 3 verschillende posities. In deze posities werk je vanuit de mondhoek richting jouw oren. Je duwt het apparaat lichtjes omhoog tegen het jukbeen. Je hoeft deze behandeling niet te herhalen. Tijdsduur 60 seconden voor beide kanten.

 


wang kaak

 

WANG EN KAAKLIJN

Met deze positie verstevig je de contour van je wang en kaaklijn. Je plaats de NuFace verticaal op 3 posities vanaf je mondhoek naar boven en houdt deze 10 seconden vast. Geef bij elke positie een lichte druk naar boven. Tijdsduur 60 seconden voor beide kanten.

 


1 voorhoofd lift

VOORHOOFD

Bij het voorhoofd gebruik je het apparaat vanaf de wenkbrauw aanzet naar boven. Je beweegt het apparaat langzaam naar boven en houdt het bovenin vast tot het piepje. Per wenkbrauw heb je 3 posities waarin je van buiten naar binnen toe werkt. Dit zijn dus 9 stroken per kant. Tijdsduur 90 seconden.

 


voorhoofd nuface

 

Met deze 4 posities op het voorhoofd kun je rimpels verminderen en de hoofdhuid verstevigen. Op elk van deze 4 plekken houdt je het apparaat stil voor 1 tot 2 piepjes ( 5 of 10 seconden). Uiteraard behandel je dezelfde plekken ook aan de andere kant van jouw voorhoofd. Je hoeft deze behandeling niet te herhalen. Totale tijdsduur 80 – 160 seconden. 

 


wenkbrauwlift

 

Wenkbrauwlift

Voor een wenkbrauwlift houd je het NuFace apparaat gedurende 2 piepjes in de boog van de wenkbrauw. Je duwt hierbij het apparaat lichtjes omhoog. Deze positie zorgt voor een liftend effect van jouw wenkbrauwen. Tijdsduur 20 seconden.

 


NuFACE review

Resultaat op korte termijn

Na de behandeling voel je een lichte tinteling over het gehele gezicht. De behandeling geeft per direct een mooie lift aan je huid en na de behandeling voelt de huid ook direct wat steviger aan. Dit maakt de behandeling ook geschikt om uit te voeren voordat je naar een feestje gaat of er gewoon fris en fruitig uit wil zien. De behandeling kan de huid wat roder maken maar dit is zelden. Het wil alleen maar zeggen dat de doorbloeding goed gestimuleerd wordt. Breng je make-up na 5 tot 10 minuten aan wanneer de roodheid is weggetrokken en de Gel Primer volledig is ingetrokken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de Gel Primer er van af te halen.

Resultaat op lange termijn

Op lange termijn en na 60 dagen het apparaat “bijna” dagelijks te hebben gebruikt merk je de volgende resultaten:

  • De huid heeft een mooie Glow
  • De huid heeft over het algemeen een jongere uitstraling.
  • Het geeft een liftend effect en een open blik.
  • Lippen lijken meer volume te hebben.
  • Neus-lippen plooi in het gebied van mijn wangen zijn minder zichtbaar
  • Kaaklijn is strakker

NuFACE apparaat kopen

Trinity Facial Toning Device – gezichtstool verzorgingsset

€ 369

Koop nu


 

Wanneer is het NuFACE apparaat niet geschikt?

Gebruik de NuFACE niet bij de volgende contra-indicaties:
– Epilepsie of daarmee vergelijkbare aanvallen
– Recente operaties aan het gelaat of andere chirurgie
– Pacemaker of elektronisch, geïmplanteerd apparaat
– Actieve kanker
– Zwangerschap
– Jonger dan 18 jaar

Doet het gebruik van het apparaat pijn?

De behandeling is geheel pijnloos. Wanneer je de gel niet goed aanbrengt, of wanneer deze is opgedroogd voel je een lichte tinteling. Breng in dit geval meer gel primer aan. Bij gebieden met wat meer haargroei, zoals de bovenlip, voel je ook meer tintelingen. Een goede manier om dit te voorkomen is om het gezicht van tevoren te epileren of te waxen. Doe dit dan wel minimaal een dag van tevoren.

Hoe vaak moet het apparaat worden opgeladen?

De NuFACE kun je opladen in de houder. Vervolgens gaat de batterij mega lang mee, tenminste 30 behandelingen.

Kun je het ook op andere lichaamsdelen gebruiken?

De spieren in ons gezicht en nek zijn direct verbonden aan de huid. Helaas is dit in de rest van ons lichaam niet het geval. Andere lichaamsdelen behandelen heeft dus weinig zin.

Hoe kun je het apparaat het beste schoonmaken?

Je kunt de bollen schoon maken met een vochtig washandje. Om het apparaat te ontsmetten kun je een beetje alcohol op een tissue doen. Zorg ervoor dat het apparaat na iedere behandeling wordt schoongemaakt.

Kun je de NuFACE in combinatie met botox gebruiken?

Botox blokkeert het signaal dat ervoor zorgt dat de spier samentrekt. Een micro-stroomapparaat zoals NuFACE heeft geen effect op deze blokkering. Je kunt het dus prima in combinatie gebruiken met botox en fillers.

Related Posts