De zomer komt er aan en denken we aan de zomer, dan denken we aan vrolijke en felle kleurtjes. Ook onze teennagels mogen weer gezien worden. OPI komt met de Hawaii collectie. Een collectie met vrolijke voorjaarskleuren die je meteen een vrolijk gevoel geven.

In Hawaii is het het hele jaar door lente. Je kunt hier genieten van exotische bloemen, korte, verfrissende regenbuien en warme briesjes. Op Hawaii is veel kleur aanwezig en dit heeft OPI geïnspireerd tot het maken van deze vrolijke voorjaarscollectie.

OPI Hawai nagellak

Trend
Kleurrijke prints en patronen zijn nog steeds hot en metallics blijven populair. Bescheiden nudes zijn perfect in balans met gewaagde felle kleuren.

De Hawaii Collection by OPI vult de modetrends voor komend seizoen weer moeiteloos aan. De kleuren van deze nagellak collectie zijn typerend voor de weelderige eilanden; strand- en oceaantinten worden afgewisseld met kleurschakeringen van de ondergaande zon en tropische tinten in groen, roze en paars.
Geef je persoonlijke twist aan je nagels, door verschillende kleurencombinaties te maken met de twaalf Hawaii nagellakken. Kies voor een bescheiden ton-sur-ton in pastel of maak een statement met contrasterende kleuren.

OPI Hawaii miniEr is ook weer een miniset beschikbaar met 4 verschillende tinten uit de OP Hawaii collectie.
Prijs € 18.95

Prijs € 14.25 voor het normale formaat van de OPI nagellak.

Wil je langer van je kleur genieten?
Bij alle OPI salons zijn de 12 Hawaii kleuren er ook in GelColor!

Bekijk de producten van OPI

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email