Home Make up Pupa Vamp Extreme Mascara

Pupa Vamp Extreme Mascara

Door: Hanneke

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Pupa Vamp mascara. Het italiaanse merk Pupa Milano komt namelijk met een nieuwe variant van de Vamp mascara. De Vamp mascara staat bekend om de enorme volumeboost die het aan je wimpers geeft. De nieuwe variant, de Pupa Vamp Extreme gaat nog een stukje verder.

Pupa Vamp Extreme Mascara

Wij waren bij de lancering van deze nieuwe mascara in het W hotel in Amsterdam. Daar liet Giorgio Forgani, de internationale make up artist van Pupa het effect van deze nieuwe mascara zien op onze bloedmooie Miss Nederland Jessie Jazz. Op het ene oog bracht Giorgio de Pupa Vamp mascara aan en op haar andere oog de Pupa Vamp Extreme. Iedereen in de zaal was verbijsterd over het enorme verschil van deze nieuwe mascara. De wimpers hadden niet alleen nog meer volume maar waren ook een stuk langer.
Pupa Milano vamp extreme
De Vamp Extreme mascara heeft een rijke en romige textuur die de wimpers in een enkele beweging ogenblikkelijk voorziet van een verrassend volume. Vanaf de eerste slag worden je wimpers dikker. De mascara bevat pure zwarte pigmenten en een unieke combinatie van krachtige waxen en vloeibare gel. Daarbij zijn twee nieuwe generatie polymeren met elkaar gecombineerd om de wimpers in een zacht en flexibel laagje te hullen zonder dat de mascara gaat vlekken.

De Pupa Milano Vamp Extreme mascara is verkrijgbaar voor de prijs van € 18

Koop nu

Related Posts