Home Lichaamsverzorging Tips voor een beauty kerst cadeau

Tips voor een beauty kerst cadeau

Door: Hanneke

Op zoek naar een beauty kerst cadeau om te geven of te krijgen? Deze producten mogen absoluut niet ontbreken in jouw beauty stash, en zijn dan ook ideaal om cadeau te vragen of te geven met kerst. Eens wat anders dan een standaard luchtje.
invisibobble-Haarelastiekjes-True_Black (1)
Invisibobble haarelastiekjes € 4.95
Nooit meer last van een lelijke vouw in je haar. De invisibobble elastiekjes zijn gemaakt in een spiraalvorm en vervormen je haar niet.
bestellen
beauty pillow
Beauty pillow € 22.95
Deze beauty pillows zijn zacht voor je huid en voor je haar. Ze zorgen ervoor dat je minder slaaprimpels in je gezicht hebt en beschadigen je huid minder dan katoenen kussens. Je haren glanzen meer en raken minder in de klit. Op deze manier doe jij altijd een schoonheidsslaapje.
bestellen
tweezerman
Tweezerman pincet € 23,63
Als je deze pincet niet hebt, ontbreekt er echt iets in jouw beauty stash. Dit is ‘by far’ de beste en fijnste pincet. En ja, het is best een investering maar daarom des te leuker om te geven of te krijgen. Bovendien heb je levenslange garantie op deze pincet. Mocht de prijs net wat te hoog zijn, er is ook een mini variant verkrijgbaar voor € 15,75
bestellen
Mason pearson brush
Mason Pearson haarborstel € 86,05
Deze borstel is niet alleen een cadeau voor jou, maar ook voor je haar. Deze borstel kamt moeiteloos door nat haar, zonder je haar te beschadigen. Deze borstel heeft een combinatie van zwijnenhaar en nylon en zorgt ervoor dat je veel meer volume in je haar krijgt en je haar een stuk voller oogt.
bestellen
Clarisonic mia 2
Clarisonic Mia 2 € 149,00
Heb je echt wat te besteden, ga dan voor de Clarisonic Mia 2. Deze gezichtsreiniger is niet voor niets enorm populair. De Clarisonic reinigt je gezicht met een roterende borstelkop waardoor je huid echt goed schoon wordt. Onmisbaar in jouw beauty regime en altijd fijn om cadeau te krijgen
bestellen

Related Posts