Creëer nu zelf deze Flowerbomb look. Samengesteld door de visagisten van LookX. Deze look is niet voor muurbloempjes! Kies een oogschaduw in je favoriete trendkleur en laat hem extra opvallen met een trendy winged eyeliner in groen.

In deze tutorial bespreken we enkel de oogschaduw. Breng je foundation, concealer en blush dus aan zoals je gewend bent voor of naar wens na het opbrengen van deze ooglook. Uiteraard kun je ook andere kleuren en producten gebruiken dan beschreven in deze look.

Lookx ooglook

Stap 1. Basis aanbrengen
Breng de LOOkX Creamy Eyeshadow nr. CE01 Earth € 18.95 aan met de applicator of met de LOOkX Eyeshadow Brush. Begin op het bewegend ooglid, en vervaag van links naar rechts en richting het wenkbrauwbot. Tip daarna zacht ook een beetje in de binnenste ooghoekjes en vervaag met je vingers. Laat twintig seconden drogen voor een perfecte make-upbasis die meteen waterproof is.

Stap 2. Kleur aanbrengen
Nu is het tijd voor je favoriete kleur! Wij kozen als hoofdtint de roze LOOkX Eyeshadow nr. 800 Trilandsia Pearl € 7.75. Breng goed aan tegen de wimperrand, over het hele bewegende ooglid, tot aan de arcadeboog. Tip: door dit deppend met je penseel in plaats van vegend te doen, is het resultaat minder vlekkerig. Breng daarna de LOOkX Special Effect Eyeshadow nr. 800 Trilandsia Pearl – ook deppend – aan in de binnenste ooghoeken, en op en onder de onderste wimperrand tot halverwege je oog.

Stap 3. Accent aanbrengen
Van nr. 800 Trilandsia Pearl stap je over naar de it-tint van het seizoen, de prachtige LOOkX Eyeshadow nr. 802 Lila Lotus Mattpearl € 7.75. Leg hiermee eerst het accent in de bovenste ooghoek en kleur vanuit daar de arcadeboog in. Het gedeelte van de onderste wimperrand waar geen nr. 800 Trilandsia Pearl Tint is aangebracht, mag je ook meenemen.

Stap 7. Eyeliner aanbrengen
De eyecatcher van deze look is de winged eyeliner. Deze brede streep eyeliner met een stevig vleugeltje net buiten je oog, is voor iedereen moeiteloos te creëren met de LOOkX Exclusive Eyeliner nr. 14 Mossgreen. Deze is waterproof, dus ook ideaal als je plannen hebt om naar het strand of zwembad te gaan. Start in de buitenste ooghoek met een brede punt en laat hem richting de binnenste ooghoek steeds smaller worden. Als laatste teken je het vleugeltje. Hierbij is het belangrijk dat je je huid even strak trekt met een vingertop. Je kunt deze eyeliner eventueel ook onder het oog aanbrengen, maar hou hem dan wel smal. Het accent moet op het bewegende ooglid liggen. Tip: breng de eyeliner aan in de waterlijn (het vochtige gedeelte van de wimperrand) voor een nog zwoelere blik.

Stap 8. Wimper krullen en mascara aanbrengen
Krul je wimpers met een wimperkrultang en breng daarna een paar laagjes LOOkX Big Volume € 20,25 of Ultra Lash Mascara € 21.35 aan.

Stap 9. Wenkbrauwen bijtekenen
Teken eventueel je wenkbrauwen bij en in model met de LOOkX Eyebrow Pencil € 17.65.

Om de producten aan te schaffen klik je op de naam van het product, aangegeven met goud.
Bekijk de gehele collectie in de LOOkX webshop

Hieronder de tutorial van de look:

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email