Tattoos kunnen verkleuren of vervagen naar mate ze ouder worden. Voor een mooi blijvend resultaat is het van groot belang je tattoos goed te verzorgen. De verzorging van tattoos bestaat uit een goede hydratatie en bescherming tegen de zon.

Waarschijnlijk heb je na het zetten van je tattoo instructies en producten meegekregen om het herstel van je tattoo de bevorderen. Voor de verzorging daarna wordt weinig gesproken, terwijl deze zeker heel erg belangrijk is voor het resultaat van je tattoo op langere termijn.

Gelukkig zijn er speciale producten op de markt om je tattoos goed te verzorgen.

tattoo balmSorry Mom Tattoo Balm – geschikt voor nieuwe tatoeages
Een helende en hydraterende zalf, speciaal ontworpen voor de getatoeëerde huid. Geeft je nieuwe tattoo de beste vorm en koestert oudere tatoeages. De zalf bevat panthenol, voor een snelle genezing van je tatoeage. De huid wordt weer opgebouwd en verzorgd in de diepte, waarbij de zalf tot de vorming van korsten en littekens te verminderen.

Prijs € 20.90

bestellen

 

 

tattoo lotion

Sorry Mom Tattoo Lotion – verzorging bestaande tattoos

Een voedende en hydraterende crème voor de oude en nieuwe tatoeages. De crème beschermt en voedt de huid in de diepte. Deze lotion zorgt ervoor dat de scherpte en kleur van de tatoeage behouden blijven en voorkomt het vervagen van de tattoo. Met deze lotion behoudt je het resultaat van je tattoo en is je huid goed verzorgd en uitgebalanceerd.

Prijs € 18.10

bestellen

 

 

tattoo zonSorry Mom Tattoo Zonnebrandcrème – zonnebescherming tattoos
Deze zonnebrandcrème is speciaal ontworpen voor een getatoeëerde huid. Bevat panthenol en vitamine E die de huid voeden en beschermen. Zonnebrandcrème in spray vorm, super makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Sorry Mom Tattoo Zonnebrandcrème is SPF 30 UV-bescherming en waterproof. Deze zonnebrandcrème beschermt je tatoeages tegen de zon.

Prijs € 13.90

bestellen

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email