Vollere lippen zijn hot. En het is gelukkig heel makkelijk om met de juiste techniek je lippen wat voller te laten lijken dan dat ze eigenlijk zijn. Niet overdrijven natuurlijk, we willen wel dat het echt lijkt. Lees stap hoe je stap voor stap vollere lippen creëert.

Stap 1 voorbereiding
Voordat je begint is het wel handig dat je de rest van je make up al gedaan hebt. Het is niet zo handig om dit te gaan doen en daarna je foundation aan te brengen. Als je nergens naar toe gaat maakt het natuurlijk niet uit. Ook is het handig dat je lippen in gezonde staat zijn. Gebruik dus een lipscrub als je last hebt van droge velletjes en een verzorgende balm als je lippen droog zijn. Zorg er tevens voor dat je de volgende producten paraat hebt:
concealer
lipliner
lippenstift
gloss

Stap 2 concealer
Breng een concealer aan over je lippen en net iets daar buiten. Je vervaagt de concealer egaal naar buiten toe. Als je dit goed doet zie je dat je lippen al iets naar voren komen. Zorg ervoor dat de concealer een stabiele basis vormt en dep deze eventueel als je er teveel van hebt aangebracht of deze nog een beetje smeuïg is.

Stap 3 lipliner
De lipliner breng je net iets aan de buitenkant van je liprand aan. Je gaat er dus niet ver overheen en raakt de natuurlijke liplijn nog wel. Maar in plaats van dat je hem op het lijntje zet speel je net een beetje vals en zet je hem iets er overheen. Als je hiermee klaar bent kleur je alleen de zijkant van je lippen in met de lipliner. Ongeveer 25% van je lippen aan beide zijden.

Stap 4 lippenstift
Kleur je lippen in met een lippenstift, bij voorkeur een tint lichter dan je lippotlood. Zorg ervoor dat deze goed ment met de lipliner zodat je een natuurlijke overgang krijgt.

Stap 5 gloss
Gebruik een lichtere kleur gloss en breng deze allen in het midden aan.

Missie geslaagd. Wedden dat je lippen er nu een stuk voller uit zien?

Ook leuk om te lezen: Welke kleur lippenstift past bij jou

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email