Wella Professionals lanceert een nieuwe styling lijn, genaamd EIMI. We worden voortdurend geïnspireerd door verschillende culturen, personen, eigentijdse stijlen en urban trends van over de hele wereld en de lijn EIMI sluit hier perfect bij aan.

EIMI komt van het Griekse EGO EIMI en betekent, ik besta. EIMI is de nieuwe, professionele stylinglijn die je de producten aanreikt om met je persoonlijke haarstijl aan de wereld te laten zien waar jij voor staat. EIMI is voor iedereen; jong, oud, man en vrouw. EIMI people: Standing out from the crowd.

WP EiMi 2015

De collectie bestaat uit 29 essentiële stylingproducten waarmee je je eigen persoonlijke stijl kunt laten spreken. Binnen deze productrange zijn er drie nieuwe innovatieve producten:

DRY ME, een droogshampoo waarmee je een opvallend volume en matte textuur kunt creëren. Deze droogshampoo frist het haar op en absorbeert vettigheid uit het haar door middel van de formule met tapiocazetmeel.

SUGAR LIFT verrijkt met suiker geeft het haar een gezonde en gestylde look. Het geeft krullen meer definitie, het haar glanst en ziet er stevig uit.

PERFECT ME is een BB lotion die zorgt voor een natuurlijke gladde style. Deze BB-lotion geeft glans,herstelt, hydrateert en gaat pluizen tegen. Bovendien beschermt het tegen de hitte van stylingtools.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email