Tips bij zelfbruiners

Scrubben
Voordat je met zelfbruiners aan de slag gaat doe je er verstandig aan de huid eerst te scrubben. Hiermee verwijder je de dode huidcellen en voorkom je vlekken en oneffenheden.

Handen wassen
Was direct na het aanbrengen van een bruin zonder zon product je handen. Wanneer je je hele lichaam gaat insmeren was je handen dan ook tussentijds. Anders verkleuren je handen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Niet op een vochtige huid
De zelfbruiner aanbrengen op een vochtige huid kan vlekken veroorzaken. Wacht minimaal 20 minuten na het in bad gaan of douchen voordat je de zelfbruiner opbrengt.

Vlekken
Wanneer je vlekken krijgt van Bruin Zonder Zon kun je dit verhelpen door polijsttandpasta op de strepen te smeren. De pollijsttandpasta laat je een paar minuten zitten om de verkleuring lichter te maken, daarna afspoelen met warm water.

KnieŽn en ellebogen
Op je knieŽn en ellebogen kun je beter wat minder crťme gebruiken. Deze plekken zijn extra gevoelig voor vlekken.

Moment
Zelfbruiners kunnen het beste aangebracht worden voor het slapen. Let er wel op dat het kan afgeven op je beddengoed. Het is af te raden een zelfbruiner na het scheren te gebruiken omdat je dan de meeste kans op vlekken hebt.

Kleren aantrekken
Het is verstandig om 30 minuten te wachten voordat je je kleren aantrekt. Let er op dat je in deze tussentijd niet in aanraking komt met witte kleding of op een witte stoffen bank gaat zitten.

Vergelijk de beste zelfbruiners
Vergelijk producten om je huid te scrubben
Lees meer over veilig zonnen onder de zonnebank


Lees meer over zelfbruiners op SoChicken