Regelmatig vragen wij ons af hoe beroemdheden aan hun mooie huid komen. Ze hebben vaak een jaloersmakend mooie huid. Met de introductie van Starskin worden nu Hollywood’s best bewaarde geheimen onthuld.

Starskin is gebaseerd op de expertise van dermatologen en esthetici van de sterren en is afkomstig uit Korea. Korea staat bekend om de oorsprong van de meest geavanceerde beauty technologieën ter wereld. Jarenlang heeft Starskin research gedaan om de beauty geheimen van de sterren te onthullen. Met als resultaat een lijn thuisbehandelingen met exclusieve beauty technologieën.

De innovatie collectie van Starskin bestaat voornamelijk uit een lijn van Bio-Cellulose sheet maskers. Sheet maskers zijn de trend op het gebied van maskers. De Bio-Cellulose maskers worden al genoemd als de gouden standaard voor huidbehandeling. Bio-Cellulose werd oorspronkelijk gebruikt in de medische wereld als schild om brandwonden te genezen. Deze technologie inspireerde de ontwikkelaars van Starskin’s gezichtsmaskers. Starskin verbeterde deze technologie door een formule te bedenken van Bio-Cellulose met kokossap.

Nicole Arnoldussen, oprichter van Starskin over het Bio-Cellulose masker: “Kokosnoot bio-cellulose hecht zich uitstekend aan de gezichtshuid en geeft actieve ingrediënten beter af dan papieren of katoenen maskers. Tevens conditioneert het de huid diep zonder irritaties.

Elk masker is gedrenkt in 30 ml serum en geeft intensief essentiële ingrediënten af aan de huid voor een red-carpet-ready glow in twintig minuten. Naast deze maskers ontwikkelde Starskin ook een peeling voor thuisgebruik.

Starskin maskers ass

RED CARPET READY
Hydraterend Coconut Bio-Cellulose masker maakt gebruik van een krachtig serum om de huid soepel, gehydrateerd en rode loper proof te maken.

AFTER PARTY
Oppeppend Coconut Bio-Cellulose masker met een krachtig serum om je huid te laten stralen en camera proof te maken.

BEHIND THE SCENES
Kalmerend Coconut Bio-Cellulose masker dat gebruik maakt van een krachtig serum om je huid vlekkeloos en glad te maken en om je klaar te stomen voor de spotlights.

CLOSE UP
Liftend Coconut Bio-Cellulosemasker met een krachtig serum dat je huid verjongt glad maakt en een liftend effect heeft. Dit masker maakt je close-up ready.

Starskin peeling

SOFT PEELING PROGRAM
Het Soft peeling program van Starskin bestaat uit een schuimspons gedrenkt in AHA, die zachtjes dode huidcellen verwijdert. Deze peeling is makkelijk in gebruik en levert een stralend resultaat op. Ruwe scrubs en grove peelings zijn definitief verleden tijd.

Prijs: € 9.95 per masker of peeling

Vanaf september 2015 exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email