Home Lichaamsverzorging T shape behandeling

T shape behandeling

Door: Hanneke van Mackelenbergh

De T shape behandeling staat bekend om de aanpak van cellulite. Deze 3 in een behandeling zorgt voor de afname van vetcellen, stimuleert nieuw collageen en verminderd cellulitus. Wil jij jouw cellulitus doeltreffend laten behandelen? Lees dan snel verder.

T shape behandeling voor cellulitus

Veel vrouwen hebben last van cellulitus. Het hebben van cellulitus heeft niets te maken met hoe fit of gezond je lichaam is. Zelfs wanneer je veel aan lichaamsbeweging doet en een gezond dieet volgt, kan cellulite voorkomen. Een goede anti cellulite crème kan je een eind op weg helpen. Wanneer je echter op zoek bent naar een behandeling om cellulitis drastisch te verminderen, vet te verminderen en je lichaam strakker te maken, dan kan de T shape behandeling het antwoord zijn.

De T shape is een pijnloze behandeling die cellulitis op een dieper niveau aanpakt. Met behulp van geavanceerde radiofrequentietechnologie helpt deze behandeling de nieuwe collageenproductie te verbeteren om je huid strakker en steviger te maken, en zorgt het voor een gladdere textuur van de huid.

Wat doet de T-shape?

De T-shape is een 3 in 1 behandeling. Het apparaat is zowel te gebruiken op het gezicht als op het lichaam. Bij gebruik op het lichaam richt het zich met name op de huid waarbij het de huid strakker maakt. De T shape staat bekend als een pijnloze methode die je in enkele sessies je slanke lijn teruggeeft en plaatselijk vet vermindert.

  • Vermindert cellulitis
  • Richt zich op overtollig vet
  • Verbetert de weefselelasticiteit
  • Remodelleert de omtrek
  • Herdefinieert het silhouet
  • Verstrakt dermale weefsels
  • Versterkt en masseert de spieren

Hoe werkt de T shape?

De revolutionaire T shape behandeling combineert 3 verschillende technologieën om snel en effectief de gewenste effecten te bereiken:

Multipolaire en bipolaire radiofrequentie

De T Shape genereert een multipolair radiofrequentiesignaal dat warmte genereert wanneer het in contact komt met de huid. Deze radiofrequentie verwarmt de dermis (lederhuid) om de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren om uw huid strakker, jonger en steviger te maken.

Low Level Laser Therapie (LLLT)

De LLLT-laser straalt vetweefsel uit en veroorzaakt microwondjes in de cel die vervolgens vetzuren afvoeren. Deze vetzuren verlaten vervolgens de cel, wat zorgt voor een verminderd celvolume. Deze lasertherapie zorgt er dus voor dat vetcellen worden afgebroken. Ideaal om hardnekkig vet aan te pakken zoals op je buik, dijen, armen en billen.

Vacuüm afzuiging

Het vacuüm afzuigen van de huid is vergelijkbaar met een mechanische massage. Het verhoogt de lokale bloedcirculatie, stimuleert de lymfedrainage en verminderd cellulitis.

Het is aan te raden om de behandeling met de T shape te combineren met een gezonde levensstijl. Het resultaat van een T-shape zal groter zijn wanneer je het combineert met een uitgebalanceerd en gezond dieet. Ook het drinken van veel water, met name de uren na de behandeling, helpen je een beter resultaat te behalen. Het drinken van water en sporten na de behandeling zorgt voor een betere afvoer van gifstoffen en vet.

Wat voor resultaat mag ik verwachten van de T shape?

De T shape behandeling is effectief in het verminderen van cellulitis, het verbeteren van de bloedsomloop en het verhogen van de elasticiteit van de huid. Het werkt zowel op het lichaam als op het gezicht en werkt als een anti-verouderingsbehandeling voor een jonger uitziende huid.

Is een T Shape behandeling pijnlijk?

Het T-Shape apparaat zorgt voor een niet-invasieve, veilige en pijnloze behandeling. Op sommige plekken is de behandeling gevoeliger dan op andere plekken. Zo is het behandelen van de benen aan de voorkant gevoeliger dan de behandeling van de achterkant van de benen. Met name rondom je knieën. De meesten ervaren de behandeling als een warme massage.

Hoe krijg ik de beste resultaten met T-Shape?

Voor het beste resultaat is het raadzaam om een kuur van 8 tot 10 behandelingen te volgen. De behandeling kun je dan 1 tot 2 keer per week inplannen. De behandelaar bepaalt de exacte frequentie en het aantal behandelingen dat je nodig hebt om een optimaal resultaat te bereiken.

Welke plekken zijn geschikt voor een T shape behandeling?

De meest voorkomende zones zijn de buik, bovenbenen voor en bovenbenen achter. Je kunt de behandeling ook laten uitvoeren op je rug en armen. Bij de armen werkt het goed tegen eventuele cellulitis en vetophopingen maar het maakt de huid niet strakker.

Is er een down time na de T shape behandeling?

De T-shape is een niet-invasieve cellulitisbehandeling. Na de behandeling kun je jouw gebruikelijke dagelijkse activiteiten doorzetten. Het is ook mogelijk om te sporten na de behandeling. Direct na de behandeling kunt je tijdelijke roodheid en lichte blauwe plekken opmerken, die snel zullen verdwijnen.

Wat zijn de kosten voor een T shape behandeling?

De kosten voor een T shape behandeling variëren per kliniek en behandelaar. Gemiddeld liggen de prijzen voor een behandeling tussen de € 175 en € 80 per behandeling.

Hoelang duurt een T shape behandeling?

Meestal wordt er gewerkt met 30 minuten per zone. Je kunt in een behandeling meerdere zones combineren.

Waar kan ik een T shape behandeling krijgen?

Wij hebben de T shape behandeling ondergaan bij Pro Masters in Amsterdam en zijn heel enthousiast. Door een vermelding in dit artikel mogen we je een leuke aanbieding doen. Een T shape behandeling Bij Pro Masters kost normaal € 80 per keer. Wanneer je aangeeft dat je via Choosebeauty komt krijg je 3 behandelingen voor € 135,-. Aan te raden is om deze behandeling op hetzelfde gebied uit te voeren zodat je goed kunt zien wat het resultaat is.

Related Posts