Home Gezichtsverzorging Beste hydraterende creme

Beste hydraterende creme

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Choosebeauty helpt jou met het vinden van de beste hydraterende creme. Droogtelijntjes kunnen rimpels veroorzaken. De huid goed hydrateren is van levensbelang in het onderhoud van jouw huid. Een goede hydraterende creme voegt vocht toe aan jouw huid. Verwar het niet met een droge huid, want een droge huid heeft meer voeding nodig.

De beste hydraterende cremes

CHANEL – HYDRO BEAUTY MICRO SERUM

 

chanel hydra beautyOk we geven toe, eigenlijk spelen we een beetje vals in deze, want dit product is een serum en geen crème. Maar man o man, dit products is echt geweldig als je huid wat hydratatie kan gebruiken. Het is een soort gel achtige formule die heel makkelijk uitsmeert op je huid en je kunt ‘m overal mee combineren. Wij raden aan dit serum onder je dagcrème, foundation of concealer te gebruiken. Hydratatie gegarandeerd! Let op, er zijn 2 versies die erg op elkaar lijken, zorg ervoor dat je degene koopt die ook verstevigend is.

€ 90

Koop nu


SISLEY – HYDRA GLOBAL INTENSE HYDRATION

Sisley hydra globalEen heerlijke lichte hydraterende crème die lekker ruikt en direct in de huid intrekt. Super luxe in gebruik met de handige pompflacon en lekkere geur is het elke keer een feestje om aan te brengen. Heeft ook actieve anti-aging werkstoffen dus ideaal als je de huid wil hydrateren maar tevens ook rimpels wilt voorkomen.

€ 211

Koop nu


ZO SKIN HEALTH – HYDRATING CREME

Zo skin health hydrating cremeEen hele voedende crème die er niet alleen voor zorgt dat de huid gehydrateerd is maar de huid ook hersteld. Ideaal voor als je huid een oppepper kan gebruiken. De huid voelt na gebruik gevoed aan en ondanks dat de crème vol is trekt hij geheel in de huid. Bijna zo effectief als een masker. Droogtelijnen verdwijnen en de huid voelt voller aan. De tube is handig in gebruik.

€ 113


NOVEXPERT – HYDROBIOTIC VELEVETY FLUID

Novexpert - Hydrobiotic VelvetySuper handig tubetje dat zorgt voor een goede hydratatie. Vult droogtelijntjes op, trekt lekker snel in de huid en is een prima basis voor make up. De huid voelt goed gehydrateerd aan en is lekker zacht.

€ 40

Koop nu


Check of je de beste hydraterende crème hebt:

Je kunt gemakkelijk checken of je de beste hydraterende crème gebruikt. Dit doe je door na een paar uur na het aanbrengen van de hydraterende crème de huid te checken. 

  • Als je huid er glimmend uitziet dan is de hydraterende crème die je gebruikt te heftig. Gebruik een lichtere formule of een formule zonder olie.
  • Als je huid trekkerig aanvoelt is de hydraterende crème waarschijnlijk te licht. Je kunt dit checken door hem wat vaker aan te brengen. Als dit niet helpt kun je beter op zoek gaan naar een rijkere en meer voedende formule. Een andere mogelijkheid is om een serum onder de hydraterende crème te gebruiken.
  • Als je huid niet glimt en ook niet trekkerig aan gaat voelen gedurende de dag heb je de perfecte crème te pakken.

Hoe kun je het beste een hydraterende crème aanbrengen?

Je brengt een hydraterende crème altijd aan op een schone huid of over een serum. Je hebt maar een hoeveelheid nodig ter grootte van een erwt. Je verdeeld de creme over je voorhoofd, beide wangen en nek. Je smeert de crème vervolgens op je wangen van binnen naar buiten uit in een lichte opwaartse beweging. In je nek en voorhoofd breng je de crème van boven naar beneden aan.

In principe hoef je een hydraterende crème niet op je neus en kin aan te brengen. Deze gebieden zijn over het algemeen voldoende gehydrateerd. Het aanbrengen van een crème kan dan mogelijk grotere poriën veroorzaken.

Related Posts