Home Gezichtsverzorging Beste serum

Beste serum

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar het beste serum. Een serum gebruik je als aanvulling op je dag -en nachtcrème. Een serum heeft een kleinere moleculaire structuur en dringt daardoor dieper in de opperlaag van de huid. Doordat een serum dieper in de huid doordringt kan een serum wonderen verrichten, vandaar ook dat een serum een van onze favoriete producten is.

Beste serum anno 2023

ZO SKIN HEALTH – OSSENTIAL DAILY POWER DEFENSE

Daily Power Defense SerumDit serum zorgt voor een duidelijke verbetering van je huid. Het zorgt ervoor dat pigmentvlekken minder worden, maakt je poriën kleiner en het serum verminderd rimpels en fijne lijntjes zichtbaar. De pompflacon bevat 50 ml, 2 pompjes volstaan voor je gehele gezicht dus je kunt er erg lang mee doen. Omdat dit product retinol bevat kun je huid reageren door rood te worden. Bouw in dit geval het gebruik van dit serum langzaam op en combineer het met een voedende crème.

€ 161

Koop nu


CHANEL – HYDRA BEAUTY MICRO SERUM

chanel hydra beauty micro serumDirect resultaat? Dit serum vult per direct de fijne lijntjes op, maakt je huid glad en zorgt voor hydratatie. Het is de perfecte basis voor onder make up. Het maakt de huid zacht zonder een laagje op de huid achter te laten. De luxe flacon is fijn in gebruik. Het serum heeft ook een verstevigende werking voor op de lange termijn.

€ 87

Koop nu

 


CLARINS – DOUBLE SERUM

Clarins double serumHet double serum van Clarins geeft een droge huid direct een oppepper en zorgt voor een mooie glow. Daarnaast maakt het de huid zacht en heeft het op lange termijn effect op de rimpels. De voedende werking van het serum is direct zichtbaar. De geur is aangenaam en licht.

€ 95

Koop nu

 


LANCOME – ADVANCED GENIFIQUE SERUM

Lancome advanced genifique serumWanneer je huid droog en trekkerig aanvoelt is dit serum een ‘life saver’. Het serum trekt direct in de huid en je huid voelt meteen zachter aan. Het smeert lekker uit en laat geen laagje achter op de huid zodat het aanbrengen van make up geen probleem is. De huid is goed gehydrateert.

€ 96

Koop nu


ESTEE LAUDER – ADVANCED NIGHT REPAIR

Advanced night repair serumHet serum voelt aan als een olie maar als je het aanbrengt lijkt het meer een crème. Het product trekt snel in de huid. Het serum breng je onder je nachtcrème aan. Het serum hersteld de huid terwijl je slaapt en maakt haar zacht en glad. Ook zorgt dit serum voor een mooie glow. 

€ 92

Koop nu


KIEHL’S – VITAL SKIN-STRENGHTENING SUPER SERUM

Vital Skin Strengthening Super SerumDit serum is uitermate geschikt voor de gevoelige huid en helpt de gevoelige huid te herstellen. Het serum bevat hyaluronzuur en een kruidencomplex, de geur is dan ook best kruidig. Geeft je gezicht een mooie heldere uitstraling en een mooie glow.

€ 62

Koop nu


Je kunt diverse huidproblemen met een serum aanpakken, zoals rimpels, hyperpigmentatie en een droge huid. Serums maken over het algemeen je huid gladder en zachter.

Bij het gebruik van een serum vergeten we al snel de huid net achter de oren en achter in de nek. Door het serum ook daar te smeren voorkom je dat de huid daar gaat verslappen.

Related Posts