Home Make up De beste nagellak remover

De beste nagellak remover

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Dit artikel geeft jou een overzicht van de beste nagellak remover. Een goede nagellak is vaak niet de nagellakremover die jouw nagellak het snelste verwijderd. Een goede nagellak remover kenmerkt zich doordat het op een vriendelijke manier jouw nagellak verwijderd. Je wilt dat de nagellak de nagels niet beschadigd of uitdroogt door de chemische stoffen die het bevat.

Beste nagellak remover

OPI – EXPERT TOUCH REMOVER

OPI expert touch removerHooked aan een nagellak die er maar moeilijk af gaat? De OPI expert touch nagellakremover is een expert in het verwijderen van alle soorten nagellak. De nagellak remover is ook geschikt voor kunstnagels. Laat je nagels verzorgd achter. Ook verkrijgbaar in een mini verpakking, deze is echt ideaal om mee te nemen op reis.

€ 11

Koop nu


HEROME – CARING POLISH REMOVER

herome nagellak removerDeze nagellak remover is de beste keus als je op zoek bent naar een remover die jouw nagels niet uitdroogt. Bevat geen aceton en ook geen alcohol en laat een olie-achtig en verzorgend laagje achter op je nagel. De geur is mild en een beetje bloem-achtig.

€ 12

Koop nu


TRIND – ACETONE FREE NAGELLAK REMOVER

trind nagellak removerDeze nagellakremover heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Hij verzorgd de nagels goed en droogt de nagels niet uit. De geur is niet te overheersend en een beetje geparfumeerd. Ook geschikt voor kunstnagels. De nagellak remover is transparant van kleur.

€ 8

Koop nu

 


KOH – PURIFYING POLISH REMOVER

Koh nagellak removerDeze nagellak remover van Koh komt in een mooie verpakking. Wanneer je een wattenschijfje bevochtigd kun je er alle 5 de nagels mee doen. Deze remover bevat voedende Castor-Amandel olie en Vitamine E. Naast de verzorgende werking ontvet hij de nagels ook. Dit is ideaal als je direct weer een nieuwe nagellak wilt aanbrengen.

€ 21

Koop nu

 


ALESSANDRO – SPA NAGELLAKREMOVER

Alessandro Spa NagellakremoverDeze nagellakremover verwijdert snel en voorzichtig nagellak terwijl hij tegelijkertijd de nagels verzorgt en hydrateert. De verpakking heeft een pomp zodat je het eenvoudig kunt aanbrengen op een watje zonder de nagellakverwijderaar te morsen. Deze nagellakremover heeft geen vervelende geur en droogt de nagels niet uit.

€ 17

Koop nu


Related Posts