Home Make up De beste nepwimpers

De beste nepwimpers

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Door het gebruik van nepwimpers geef jij je ogen meer uitstraling en meer kracht. Goede nepwimpers onderscheiden zich op het gebied van een natuurlijk resultaat, manier van aanbrengen en hoe goed de nepwimpers blijven zitten. In dit artikel een lijst met de beste nepwimpers.

Beste nepwimpers

LASH POP – FIRST LOVE

Lash Pop Lashes Nepwimpers Pink FireAls jij voor een dramatische look gaat en jouw wimpers lekker aanwezig mogen zijn en mogen opvallen dan zijn de wimpers van Lash Pop een goede keuze. Deze lashes zijn lekker vol en geven jou een mega oogopslag. De lashes zijn vegan. Ze zijn stevig, blijven goed in vorm en gaan lang mee.

€ 28

Koop nu


Nepwimpers aanbrengen

Met nepwimpers creëer je in ‘no time’ een instant ‘wow’ effect. Met nepwimpers leg je een extra accent op je ogen en creëer je een verleidelijke blik. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je het beste nepwimpers kunt aanbrengen.

Keuze nepwimpers

Bedenk van tevoren goed wat voor soort nepwimpers je wilt aanbrengen. Kies nepwimpers die er natuurlijk uitzien voor een zo mooi mogelijk resultaat. 

Op maat maken

Neem de nepwimpers uit de verpakking en houd ze tegen je wimpers aan. Kijk of de lengte overeen komt met je ooglid en knip er eventueel een stukje vanaf. Vaak zie je dat nepwimpers overal dezelfde lengte hebben terwijl je vaak zelf in je binnenste ooghoek wat minder wimpers hebt. Om een mooi natuurlijk resultaat te bereiken kun je de nepwimpers hier schuin afknippen. Het is ook mogelijk de nepwimpers wat later aan te brengen en het accent met name op de uiteinden te leggen. Zorg er in ieder geval altijd voor dat de nepwimper aansluit met het einde van je ooglid. Voor het knippen van de nepwimpers kun je het beste een nagelschaartje gebruiken. Doe het erg geconcentreerd en knip de andere nepwimper in spiegelbeeld na.

In vorm brengen

Pak de nepwimper tussen 2 vingers en buig de uiteinden naar elkaar toe. Het is goed om er wat extra vorm in te krijgen. Hiermee voorkom je dat de uiteinden van je oog af komen te staan en dat is juist het gene wat er vaak misgaat bij het aanbrengen van nepwimpers.

Lijm aanbrengen

Vaak is wimperlijm wit, maak je hier geen zorgen over hij droogt namelijk transparant op. Begin met 1 wimper, de lijm is namelijk als opgedroogd voordat je de tweede wimper gaat aanbrengen. Breng een dun laagje lijm op de wimperrand aan. Als je echt veel knoeit verwijder het dan zo snel mogelijk. Lijm tussen de wimpers kan problemen geven bij het aanbrengen van mascara. Breng op de uiteinden van de wimpers wat extra lijm aan om er zeker van te zijn dat de wimper daar goed hecht. Laat de lijm 15 seconden drogen.

Nepwimpers aanbrengen

Pak de wimpers aan het uiteinde vast. Je werkt van buiten naar binnen. Plak de wimperrand precies op het uiteinde van je ooglid en breng deze zo verder naar het midden aan. De exacte locatie is net boven je eigen wimpers. Als je ze teveel in je wimpers plakt heb je kans dat de lijm je eigen wimpers meetrekt bij het verwijderen van de nepwimpers. Te ver boven je wimperrand geeft een onnatuurlijk effect. Eigenlijk leg je de wimpers als het ware op je eigen wimpers en wanneer ze goed liggen druk je ze aan. Dit kun je het beste doen met een stevig kwastje of desnoods met de achterkant van een potloodje of je pincet. Zorg ervoor dat de lijm overal goed heeft gehecht.

Nepwimpers hergebruiken

Je kunt nepwimpers makkelijk meerdere keren aanbrengen als je ze goed verzorgt. Na het verwijderen van je nepwimpers dien je ze goed schoon te maken zodat alle mascara en lijmresten zijn verdwenen. Je moet ervoor zorgen dat ze afgedekt bewaard worden zodat ze niet kunnen vervormen.

Related Posts