Home Make up Beste nagellak

Beste nagellak

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Nagellak maakt je nagels binnen een korte tijd mooier. Maar wanneer de nagellak snel gaat chippen, is het gedaan met de schoonheid van jouw nagels. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste nagellak. Deze nagellakken blijven langer zitten en zijn makkelijk aan te brengen.

Beste nagellak

CND – VINYLUX

cnd vinylux nagellakDeze nagellak is van het professionele merk CND dat vooral te koop is bij nagelstylisten. Deze nagellak is snel droog, heeft 2 laagjes nodig voor een perfect resultaat en blijft erg lang zitten. De kleuren komen overeen met de gelnagellak van CND waardoor je dezelfde kleur die je op je vinger hebt ook op je teennagels (of andersom) kunt nemen. Favoriet is de kleur ‘Wildfire’ naar onze mening de mooiste kleur rood op de markt.

€ 15

Koop nu


 

CHANEL – LE VERNIS

Chanel le vernis nagellakDe nagellak van Chanel blinkt uit in super mooie kleuren die jouw nagels per direct een chique upgrade geven. Het kwastje glijdt moeiteloos over de nagel en de nagellak brengt heel makkelijk aan. De glans van de nagellak is heel erg mooi. De nagellak blijft lang zitten, so’n 6 dagen en chipt niet zo snel. Met de topcoat van Chanel geniet je nog langer van je kleur. Afhankelijk van de kleur zijn 1 tot 2 laagjes voldoende.

€ 26

Koop nu


 

OPI – THE CLASSICS TRANSPARANT NAGELLAK

OPI bubblebath nagellakAls jij voor een naturel look gaat en op zoek bent naar een nagellak die mooie nude en transparant is, dan is de kleur Bubble Bath van OPI de beste nagellak voor jou. De nagellak is transparant en je kunt naar wens 1 of 2 laagjes opbrengen. De nagellak bevat geen DBP, tolueen of formaldehyde. Met de kwast breng je de nagellak makkelijk aan, de nagellak blijft lang zitten, zelfs zonder topcoat en heeft een mooie glans. Door de grote verpakking doe je extra lang met deze nagellak.

€ 16

Koop nu


 

Tips nagellak

Verdun uitgedroogde nagellak nooit met een nagellakremover. De kwaliteit van de nagellak is dan niet goed genoeg voor een mooi resultaat, je kunt de nagellak beter weggooien.

Schudt nooit je nagellak voordat je deze gaat opbrengen, hierdoor kunnen luchtbelletjes ontstaan en deze komen de structuur van de nagellak niet ten goede. Is het nodig doordat dat de vloeistof niet in elkaar overloopt, beweeg de flacon dan langzaam heen en weer.

Heb je last van ribbels in je nagels, vermijdt dan sterk glanzende nagellak omdat deze de ribbels accentueren. Wil je toch een sterk glanzende nagellak gebruiken, breng dan een een basecoat aan die de ribbels opvult.

Nagellak blijft langer goed wanneer je voor het dichtdraaien van het flesje de huls goed reinigt. Doordat het potje goed afgesloten is, kan er geen lucht bij en blijft de nagellak langer houdbaar.

Om te voorkomen dat je nagels verstikken is het beter om ten minste 4 dagen per maand geen nagellak te gebruiken. Je nagels kunnen dan even tot rust komen.

De nagellak wordt sneller droog als je de nagels onderdompelt in ijskoud water. Doe dit niet direct na het aanbrengen van de nagellak maar wacht enkele minuten.

Related Posts