Home Gezichtsverzorging Beste reinigingsdoekjes

Beste reinigingsdoekjes

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Speciaal voor jou een overzicht met daarin de beste reinigingsdoekjes. Reinigingsdoekjes zijn ontzettend handig en een snelle manier om je gezicht mee schoon te maken en je make up te verwijderen. Naar onze mening kunnen reinigingsdoekjes nooit de routine vervangen die je huid elke avond nodig heeft. Een reinigingsmelk met daarop volgend een gezichtslotion zijn over het algemeen beter dan reinigingsdoekjes.

Gebruik reinigingsdoekjes alleen als je minder tijd hebt, of op vakantie. Vaak zitten er alcohol en chemische stoffen in reinigingsdoekjes om de doekjes vochtig te houden. Alcohol droogt de huid uit. Is je huid gevoeliger na het gebruik van reinigingsdoekjes, kies er dan voor om een gewone routine te doen met producten die zijn afgestemd op jouw huid.

De beste reinigingsdoekjes

Shiseido – Refreshing Cleansing Sheets

shiseido reinigingsdoekjesDe reinigingsdoekjes van Shiseido helpen de natuurlijke balans van de huid te behouden. Ze verwijderen make-up en vuil die de poriën kunnen verstoppen om zo oneffenheden te voorkomen. Snel en gemakkelijk te gebruiken, verfrissend – zonder vocht van de huid te verwijderen. Palo azul-plantenextract versterkt de natuurlijke barrière van de huid en bevordert een uitgebalanceerde teint zonder oneffenheden. Vrij van olie en alcohol.

€ 29

Koop nu


Burt’s Bees – Facial Cleansing Towels

burt bees reinigingsdoekjesMet de Burt’s Bees Facial Cleansing Towels verwijder je eenvoudig make-up, olie en vuil van je gezicht zonder dat je daar water bij nodig hebt. De doekjes zijn 99% natuurlijk en bevatten onder andere witte thee extract, ze zijn dermatologisch getest en ideaal om mee te nemen.

€ 13

Koop nu


Nivea – 3-in-1 Reinigingsdoekjes Gevoelige Huid

nivea 3-in-1 reinigingsdoekjesDe 3-in-1 Reinigingsdoekjes Gevoelige Huid van Nivea verwijderen op een effectieve manier waterproof make-up en mascara. Ze zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid. De ongeparfumeerde en alcoholvrije formule is zeer geschikt voor de gevoelige huid. Huidvriendelijkheid dermatologisch en oftalmologisch goedgekeurd. Reinigingsdoekjes van natuurlijke oorsprong.

€ 5

Koop nu


KORRES – MILK PROTEINS REINIGINGSDOEKJES

demak up sensitive reinigingsdoekjesDemak Up Sensitive Reinigingsdoekjes zijn milde, hypoallergene doekjes voor een zachte reiniging van de gevoelige huid. De doekjes bevatten kalmerend micellair water en hebben een hele zachte textuur. Ze zijn zacht voor de huid en zorgen ervoor dat deze goed schoon wordt. Dankzij de extracten van verzachtende allantoïne wordt irritatie door wrijving direct verminderd.

€ 4

Koop nu


THIS WORKS – IN TRANSIT NO TRACES

This works in transit no tracesDeze pads horen misschien niet helemaal in het rijtje van reinigingsdoekjes thuis maar zijn wat ons betreft toch zeker een vermelding waard. Met gemiddeld 2 pads reinig jij jouw gezicht snel en doeltreffend. De pads drogen de huid niet uit maar maken de huid wel schoon en lekker zacht. De pads ruiken heerlijk en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid.

€ 31

 


Hoe gebruik je reinigingsdoekjes?

Reinigingsdoekjes zijn erop gericht snel en gemakkelijk jouw gezicht te reinigen. Reinigingsdoekjes kunnen nooit hetzelfde effect bereiken als de traditionele reiniging waarbij je gebruik maakt van een facewash of reinigingsmelk en daarna een gezichtslotion gebruikt. Gebruik als het kan na het gebruik van een reinigingsdoekje alsnog een gezichtslotion om ervoor te zorgen dat je gezicht goed schoon is.

Wanneer gebruik je reinigingsdoekjes?

We adviseren om enkel reinigingsdoekjes te gebruiken als het op dat moment handig is. Om reinigingsdoekjes vochtig te houden wordt vaak gebruik gemaakt van alcohol. Alcohol droogt de huid erg uit. Reinigingsdoekjes zijn dan ook minder geschikt voor de droge en/of gevoelige huid.

Wat doe je als reinigingsdoekjes niet meer vochtig zijn?

Het kan voorkomen dat de doekjes na verloop van tijd minder vochtig zijn. Om de reinigingsdoekjes vochtig te houden kan het helpen om het pakje andersom te bewaren. Het vocht gaat dan richting de opening in plaats van naar de doekjes die je pas op het einde gaat gebruiken.

Related Posts