Home Lichaamsverzorging Beste ontharingscrème

Beste ontharingscrème

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Ontharingscrème is een makkelijke manier om je haren te verwijderen, mits je een goede ontharingscrème hebt. Choosebeauty helpt jou in de zoektocht naar de beste ontharingscrème.

TOP 3 BESTE ONTHARINGSCRÈME

VEET – ONTHARINGSCRÈME DROGE HUID

Veet Ontharingscrème Droge huidDeze ontharingscrème zorgt voor een goede verwijdering van de haren en zorgt er tevens voor dat de huid wordt verzorgd. De geur is best aangenaam, hij stinkt minder dan de meeste ontharingscrèmes. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

€ 9

Koop nu


KLORANE – ONTHARINGSCRÈME

Klorane ontharingscremeDe geur van het product is niet zo sterk. Handig in gebruik, gemakkelijk aan te brengen en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Het haar komt relatief gemakkelijk los. Tast de huid niet aan en is ideaal om te gebruiken voor een gevoelige / droge huid.  Je hebt maar weinig nodig.

€ 12

Koop nu


VICHY – DERMO-TOLERANTE ONTHARINGSCRÈME

vichy OntharingscrèmeDeze crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, en is verrijkt met kalmerend Thermaalwater tegen huidirritatie en verzachtende Amandelolie. Smeert goed uit dankzij de smeuïge textuur, en verwijdert alle haartjes op huidvriendelijke wijze. Kan gebruikt worden op de benen, de oksels en de bikinilijn.

€ 19

Koop nu


Hoe werkt een ontharingscrème?

Een ontharingscrème bevat alkalische chemische stoffen. Deze stoffen breken keratine af, waardoor het haar slap wordt en je ze weg kan vegen.

Wat is het verschil met ontharingscrème en scheren?

Bij ontharingscrème wordt het haartje iets dichter bij de huid verwijderd, dus je blijft iets langer zacht. Het voordeel in vergelijking met scheren is dat je geen kans heb op wondjes.

Hoe kun je het beste een ontharingscrème aanbrengen?

 Je smeert de ontharingscrème op de plek waar je het haar wilt verwijderen. Afhankelijk van het product dat je gebruikt laat je het een aantal minuten inwerken. Na de inwerktijd kun je de haren verwijderen met een spatel of ze onder de douche wegvegen.

Wat is het verschil met ontharingscrème en waxen?

Met waxen worden de haartjes er met wortel en al uitgetrokken. Waxen is veel pijnlijker dan het gebruik van een ontharingscrème maar het resultaat blijft wel veel langer.

Related Posts