Home Make up Beste topcoat

Beste topcoat

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Een topcoat zorgt voor een mooie beschermende laag over je nagellak en geeft de nagels glans. Door de beschermende laag blijft de nagellak beter zitten en door de glans zien de nagels er mooier uit. Wij helpen jou graag in jouw zoektocht naar de beste topcoat.

De beste topcoat

ESSIE – TOP COAT NAGELLAK

Essie topcoatDeze topcoat zorgt ervoor dat je nagellak tot wel 2 weken blijft zitten en zorgt voor een hele mooie glans. De topcoat geeft een hele mooie glans aan de nagels waardoor het lijkt dat jouw nagels door een salon zijn gelakt. Hij droogt heel snel en je kunt hem eventueel op een later moment nog een keer extra aanbrengen zonder problemen.

€ 13

Koop nu


OPI – NATURE STRONG TOPCOAT

opi topcoatEen topcoat van hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten. Makkelijk aan te brengen en sneldrogend. Staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft. 

€ 24

Koop nu


CHANEL – LE GEL COAT

Chanel le gel topcoatDeze topcoat zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten en een hele mooie glans heeft. Met het gebruik van deze topcaot zien jouw nagels eruit alsof je net bij de nagelsalon vandaan komt. Ideaal om te combineren met de mooie kleuren uit de Chanel nagellak collectie. Met deze topcoat blijft de nagellak gemiddeld zo’n 6 dagen zitten.

€ 32

Koop nu


DIOR – GEL COAT

Dior topcoatDior Top Coat is gecreëerd om nagellak te beschermen, langer te laten zitten en glans te versterken. Deze topcoat is de extreem sneldrogende, gemakkelijk aan te brengen en fixerende lak van Dior. In één stap wordt de manicure op effectieve wijze afgewerkt

€ 34

Koop nu


Waarvoor gebruik je een topcoat?

Een topcoat gebruik je om een mooie glanzende en vooral beschermende laag op jouw nagels aan te brengen. Door het gebruik van een topcoat krijgen jouw nagels een hele mooie glans. Door de topcoat blijft de nagellak veel langer zitten. Doordat de topcoat de nagellak beschermd gaat de nagellak veel minder snel chippen. Je kunt de topcoat na een paar dagen nog een keer aanbrengen om een nog beter resultaat te krijgen.

Wat is het verschil tussen een gel coat en een topcoat?

Een gelcoat is veel dikker dan een topcoat. Een gelcoat geeft je dezelfde uitstraling als het gebruik van gelnagels of gelnagellak. Doordat een gel coat dikker is dan een top coat beschermd het je nagels beter en worden je nagels iets dikker waardoor je nagels minder snel zullen breken. Een nadeel van een gel coat kan zijn dat het langer duurt voordat het gedroogd is.

Tips om je nagellak sneller te laten drogen

Wanneer je een basecoat, 2 lagen nagellak en dan ook nog een topcoat gebruikt kan het lang duren voordat jouw nagels droog zijn. Er zijn verschillende manieren om je nagels sneller te laten drogen:

  • Het gebruik van een uv lamp is de beste manier echter zijn uv lampen heel kostbaar. Gebruik voor je nagellak eventueel een goedkopere UV lamp en gebruik deze 1 minuut na elke laag.
  • Een föhn kan helpen om de nagels sneller te laten drogen. Gebruik de koude stand en de laagste blaasstand.
  • Na afloop je nagels onder de koude kraan houden helpt de nagellak sneller te drogen.

Related Posts