Home Make up Beste poeder

Beste poeder

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wij helpen jou in de zoektocht naar het beste poeder voor je gezicht. Een poeder geeft een mooie matte finish aan je makeup look en zorgt ervoor dat je foundation en concealer de gehele dag blijven zitten. Een poeder is een must have als je last hebt van een vette huid.

Top 5 beste poeder voor het gezicht

LAURA MERCIER – TRANSLUCENT LOOSE SETTING POWDER MATTE

Laura mercier translucent poederDit poeder heeft een hele fijne textuur. Ondanks dat het een translucent powder is heeft het 2 kleuren voor een lichte en een donkere huid. Zorgt ervoor dat jouw foundation en concealer de gehele dag mooi blijven zitten zonder dat er vlekken ontstaan en houdt je gezicht de hele dag mat. Als je een droge huid hebt werkt deze poeder goed als je van tevoren een moisturizer gebruikt.

€ 25

Koop nu


CHANEL – POUDRE LIBRE

Chanel poudre libreDit poeder van Chanel zorgt ervoor dat jouw make up een mooie matte finish heeft en blijft de gehele dag zitten. Het effect ziet er heel natuurlijk uit. Er zit een sponsje bij maar met een poederkwast is het effect mooier. De perfecte finish van jouw zorgvuldig aangebrachte make up.

€ 50

Koop nu


NYX – CAN’T STOP WON’T STOP SETTING POWDER POEDER

NYX Setting Powder PoederPoeder met een matte satijnachtige finish. De geweldige verpakking voorkomt dat je poeder knoeit. De poeder is makkelijk op te nemen met een poederkwast en blend moeiteloos samen met jouw foundation en concealer. De poeder is heel zacht en licht op de huid. Ook te gebruiken als baking powder.

€ 14

Koop nu


Kan ik beter een losse poeder of een compact poeder gebruiken?

Een los poeder geeft het mooiste resultaat. Een compact poeder is fijn voor onderweg. Met een compact poeder kun je het poeder gedurende de dag bijwerken.

Welke kleur poeder kan ik het beste nemen?

Het gaat bij een poeder meer om de textuur dan de kleur. Een transparante poeder geeft het mooiste resultaat.

Hoe kan ik losse poeder het beste aanbrengen?

Gebruik een grote poederkwast ga hiermee voorzichtig over het poeder en klop hem eerst af tegen de zijkant van de poederdoos. Een keer blazen over de kwast is ook een goede manier om te voorkomen dat er teveel poeder op de kwast zit. Ga vervolgend met de kwast over de T-zone.

Waar moet ik op letten bij het aanbrengen van gezichtspoeder?

Er zijn een aantal plekken waar je liever geen poeder wilt aanbrengen. Poeder heeft namelijk de neiging in fijne lijntjes en rimpels te gaan zitten. Hierdoor worden deze lijntjes en rimpels optisch groter en dit willen we natuurlijk niet. Deze plekken zijn de binnen- en buitenhoeken rondom je ogen en het gebied rondom de mond. 

Geeft een poeder altijd een matte finish?

Een poeder kan een matte finish geven maar je kunt ook een poeder gebruiken die jouw gezicht een mooie glow geeft.

Related Posts