Home Gezichtsverzorging Beste primer gezicht

Beste primer gezicht

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Wil je een mooie en gladde huid? Dat is zo gepiept met een goede primer. Een primer vult de dunne lijntje sop waardoor je een vele egalere huid krijgt. In dit artikel de beste primer gezicht.

De beste primers voor je gezicht

ZO SKIN HEALTH – SUNSCREEN + PRIMER SPF 30

Sunscreen-Primer-SPF-30-ZO-Skin-HealthEen luxe primer die je huid meteen mooi glad en egaal maakt. Hij voelt fluweelzacht aan op de huid en geeft een fijne basis voor het aanbrengen van je foundation. Verdoezelt ook oneffenheden. Deze primer heeft een SPF van 30 en geeft je daardoor ook een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Met deze primer krijg je gegarandeerd complimenten over je mooie huid en voorkom je ook nog eens schade aan de huid. De luxe pompverpakking is erg fijn en zuinig in gebruik.

€ 71

Koop nu


GEORGIO ARMANI – MAESTRO UV PRIMER

Georgio armani primer spf 50Een SPF 50 op je gezicht aanbrengen zonder een witte waas achter te laten? Deze primer maakt het waar, zelfs met flitslicht is in de verste verte geen witte waas te bekennen. Maakt de huid fluweelzacht en voelt absoluut niet plakkerig aan. Goede basis voor het aanbrengen van je foundation, maar kan ook los gebruikt worden. Matteert glanzende plekjes en zorgt ervoor dat je foundation de gehele dag blijft zitten. Met de pipet is het product goed te doseren.

€ 106

Koop nu


DELILAH -UNDER WEAR FUTURE RESIST FOUNDATION PRIMER

Delilah underwear foundationHet aanbrengen van deze primer is een feestje want hij glijd heerlijk over je gezicht heen. De primer wordt goed opgenomen door de huid en je ziet en voelt de primer niet zitten. Zorgt ervoor dat fijne lijntje en grove poriën niet langer zichtbaar zijn en laat je foundation de hele dag op zijn plek. De harde tube met pompflacon is niet alleen fijn in gebruik maar ook handig mee te nemen voor onderweg.

€ 38

Koop nu


Waarom zou je een primer gebruiken?

Het gebruik van een primer is de beste voorbereiding op je make up. Je brengt een primer aan na de dagverzorging. Een primer heeft de volgende voordelen:

  • Een primer kan oneffenheden gelijk maken, hierdoor wordt de huid egaler
  • Wanneer je grote poriën hebt zorgt een primer dat deze minder zichtbaar zijn
  • Een primer vult rimpeltjes op
  • Een primer zorgt ervoor dat jouw foundation langer blijft zitten
  • Door een primer te gebruiken kun je een vele jongere uitstraling krijgen

Related Posts