Home Gezichtsverzorging De beste oogcrème voor mannen

De beste oogcrème voor mannen

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar de beste oogcrème voor mannen? Met een goede oogcrème kunnen rimpels worden voorkomen of verminderd. Daarnaast zorgt een oogcrème er ook voor dat wallen en donkere kringen minder zichtbaar zijn. Wij helpen jou graag mee in de zoektocht naar de beste oogcrème voor mannen.

Mannen hebben net als vrouwen een huid rondom hun ogen die gevoelig is voor veroudering, uitdroging en andere huidproblemen. Mannen hebben over het algemeen een dikkere en stevigere huidstructuur dan vrouwen, wat betekent dat sommige ingrediënten in standaard oogcrèmes mogelijk niet voldoende doordringen in de huid van mannen.

De beste oogcrème voor mannen

Clinique – Anti-Age Eye Cream

Clinique Anti-Age Eye CreamDeze oogcrème pakt zo’n beetje alle mogelijke problemen rondom de ogen aan. Hij zorgt voor een vermindering van donkere kringen en fijne lijntjes. Daarnaast hydrateert hij de tere huid rondom de ogen. Geeft je onmiddellijk een frisse blik. De tube is fijn in gebruik en makkelijk mee te nemen.

€ 48

koop nu


Ahava -Age Control All-In-One Eye Care

Ahava oogcreme mannenEen multifunctionele, verkoelende ooggel-crème. Deze formule gaat gezwollen ogen en donkere cirkels tegen, strijkt fijne lijnen glad en verzacht de huid. Versterkt met Ahava’s Osmoter en een G-force plantaardig mengsel. Smeert zacht/soepel, voelt direct verkoelend en verstevigend aan.

€ 35

Koop nu


KIEHL’S – Age Defender Eye Repair

Kiehl's oogcreme voor mannenKiehl’s Age Defender Eye Repair is een liftende, anti-rimpel en anti-kringen oogcrème voor mannen. Deze oogcrème beschermt de huid rond de ogen tegen zichtbare veroudering. Verstevigt de huid, vervaagt donkere kringen en strijkt kraaienpootjes glad voor een gladdere, jongere uitstraling. Verstevigt de mannenhuid vermindert kraaienpootjes.

€ 47

Koop nu


Dior Homme – Ontspannend Oogserum

Dior Homme oogserumDior Homme Ontspannend Oogserum heeft een herstellende werking op de oogcontouren dankzij een aanspannend effect. De weefsels worden sterker, de oogleden worden aangespannen en het oog wordt gelift.  De oogcontouren ontzwellen onmiddellijk, de kringen vervagen. Dag na dag wordt de blik gelift en verminderen de wallen.

€ 79

Koop nu


Related Posts