Home Make up Brow Definer Anastasia Beverly Hills

Brow Definer Anastasia Beverly Hills

Door: Hanneke

Wenkbrauwen zijn hot! En als daar iemand aan heeft bijgedragen dan is het de Amerikaanse wenkbrauwen goeroe Anastasia Beverly Hills wel. Als wenkbrauw artiest van de sterren, o.a. Kim Kardashian en Jennifer Lopez, maakte zij zich immens populair. Haar eigen make up lijn, speciaal gericht op wenkbrauwen, is minstens zo populair.

De ontwikkeling van de Brow Definer Anastasia Beverly Hills heeft maar liefst 2 jaar geduurd. De Brow Definer is een uitschuifbaar wenkbrauwpotlood dat een kenmerkende vorm heeft. De uniek gevormde driehoekige punt maakt het mogelijk om met 3 verschillende breedtes jouw wenkbrauwen op te vullen en te definiëren.
brow definer anastasia
Het smalste gedeelte van de punt gebruik je om dunne streepjes te maken. Met de bredere achterkant van het potlood kun je wat dikkere haarstreepjes creëren. De brede zijkant kun je gebruiken om jouw wenkbrauw in te kleuren.
Het potlood is uitschuifbaar zodat je zonder puntenslijper altijd en overal jouw wenkbrauwen kunt bijwerken. Het borsteltje aan het uiteinde van dit potlood maakt de Brow Definer tot een ‘must have’ die niet in jouw make up tas mag ontbreken.
De Brow Definer van Anastasia Beverly Hills is in maar liefst 10 verschillende tinten verkrijgbaar, dus jouw kleur zit er zeker bij.
brow definer kleuren
Wil jij zelf perfecte wenkbrauwen creëren? Volg dan onderstaand stappenplan:

Stap 1: Invullen
Begin bij het hoogste gedeelte van jouw wenkbrauwboog en vul vanaf daar naar beneden de de wenkbrauw in. Vul vervolgens het voorste deel in en borstel het haar voor een natuurlijk effect.

Stap 2: Details
De dunne punt van het potlood kun je gebruiken om fijne lijntjes te zetten. Op deze manier kun jij jouw wenkbrauwen tot in detail vervolmaken.

Stap 3: Highlight
Breng net onder de wenkbrauwboog een highlighter aan. Je kunt desgewenst ook boven de wenkbrauw een highlighter gebruiken.

Stap 4: Finish
Breng een wenkbrauwgel aan om je wenkbrauwen te fixeren.

Prijs: € 31

Koop nu

Related Posts