Home Gezichtsverzorging Clearlift Facelift

Clearlift Facelift

Een strakkere huid door de Clearlift facelift? Heerlijk lijkt me dat. Ik betrap mezelf steeds voor de spiegel met het strakker trekken van mijn gezicht. Mijn huid gaat gewillig een paar centimeters mee naar achteren. Een echte facelift, no way! Maar alles waar geen messen aan te pas komen? Graag!

Wat doet de Clearlift facelift?

De Clearlift facelift gaat de eerste tekenen van veroudering door huidverstrakking in je gezicht en hals aan. De behandeling is pijnloos. De ClearLift laser stimuleert de aanmaak van collageen in de verschillende lagen van je huid waardoor deze steviger en strakker wordt. Over het algemeen zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig, maar vaak zie je na de eerste behandeling al positieve resultaten. De infrarood technologie van de ClearLift laser heeft een non-ablatieve werking en pakt de fijne lijntjes en rimpels aan. De warmte stralen dringen door huidlagen naar de onderhuid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt.

De nieuwe huidcellen zorgen ervoor dat de huid strakker wordt en jonger uitziet. Omdat de laser de buitenste huidlaag niet beschadigt is de ClearLift een snelle en pijnloze behandeling. Het geeft aan fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan, littekens, striae, pigmentatie en huidstructuur te verbeteren.

In Amerika noemen ze de Clearlift facelift een Lunchtime facelift. Dit komt omdat deze facelift geen zichtbare tekenen achterlaat na de behandeling. De behandeling kan er hooguit voor zorgen dat de huid iets gevoeliger of roder wordt.

Clearlift facelift behandeling

De clearlift behandeling gaat als volgt; Eerst word mijn huid gereinigd met een lotion. Ook krijg ik een zonnebank brilletje op om mijn ogen te beschermen. De laser wordt ingesteld op met huidtype. Stukje voor stukje wordt mijn gezicht bewerkt met de laser. Het geeft een soort flitsen en soms geeft t een knettertje maar is geheel pijnloos.De behandeling duurt tussen de 10 en 20 minuten.

Mijn huid ziet er na de behandeling iets roder uit dan normaal, maar niet schokkend of erg opvallend. Verder voelt mijn huid iets dikker en voller aan als reactie op de behandeling. Dit trekt na enkele dagen weg. Ik heb meteen het gevoel van resultaat van de behandeling. Fijne rimpeltjes zijn wat minder zichtbaar en mijn huid voelt veel strakker aan.

Mijn ervaring met Clearlift

Ik ben fan van deze behandeling. De Clearlift facelift heeft mijn huid echt strakker gemaakt. Wanneer ik de huid van mijn gezicht strakker trek merk ik dat mijn huid veel strakker is dan daarvoor. Mijn rimpels zijn wat minder zichtbaar en wat minder diep.

Mijn huid is na de behandeling iets gevoeliger voor roodheid dan normaal. Deze behandeling maakt zijn naam als facelift waar. Het is een goede behandeling om er wat jonger uit te zien en de huid te verstrakken. Ik zou de behandeling zeker aanbevelen, met name omdat het de balans in je gezicht behoudt en het een boost is voor het gehele gezicht.

Related Posts