Een strakkere huid door de Clearlift facelift? Heerlijk lijkt me dat. Ik betrap mezelf steeds voor de spiegel met het strakker trekken van mijn gezicht. Mijn huid gaat gewillig een paar centimeters mee naar achteren. Een echte facelift, no way! Maar alles waar geen messen aan te pas komen? Graag!

 

Wat doet de Clearlift facelift?

De Clearlift facelift gaat de eerste tekenen van veroudering door huidverstrakking in je gezicht en hals aan. De behandeling is pijnloos. De ClearLift laser stimuleert de aanmaak van collageen in de verschillende lagen van je huid waardoor deze steviger en strakker wordt. Over het algemeen zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig, maar vaak zie je na de eerste behandeling al positieve resultaten. De infrarood technologie van de ClearLift laser heeft een non-ablatieve werking en pakt de fijne lijntjes en rimpels aan. De warmte stralen dringen door huidlagen naar de onderhuid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt. De nieuwe huidcellen zorgen ervoor dat de huid strakker wordt en jonger uitziet. Omdat de laser de buitenste huidlaag niet beschadigt is de ClearLift een snelle en pijnloze behandeling. Het geeft aan fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan, littekens, striae, pigmentatie en huidstructuur te verbeteren.

Dit klinkt echt als een behandeling voor mij. In Amerika noemen ze het zelfs een Lunchtime facelift. Geen schade, geen pijn. Zou het litteken op mijn hoofd dan ook minder worden? En mijn pigmentvlekken? Helemaal relaxed kruip ik de stoel in. Laat maar komen!

 

Clearlift facelift behandeling

Eerst word mijn huid gereinigd met een lotion. Ook krijg ik een zonnebank brilletje op om mijn ogen te beschermen. De laser wordt ingesteld op met huidtype. Stukje voor stukje wordt mijn gezicht bewerkt met de laser. Het geeft een soort flitsen en soms geeft t een knettertje. Het is inderdaad geheel pijnloos. Ineens ben ik bang dat mijn gezicht niet precies aan elke kant gelijk behandeld wordt. Dadelijk raakt ze de weg kwijt. Heb ik ineens een A-symetrisch gezicht. Als ze klaar is heb ik dit gevoel gelukkig niet meer. Als ik in de spiegel kijk is t misschien iets roder maar alleen als ik echt goed kijk. Niemand zou het aan mij zien, behalve dan dat ik zonder make up over straat ga. Ik doe ook maar even niets op. De hele dag knijp ik in de huid van mijn gezicht. Het voelt veel dikker en ook strakker. Helaas was ik al gewaarschuwd dat je huid in het begint een heel klein beetje opzwelt waardoor het dan meteen ook wat dikker aanvoelt en de rimpels wat minder zijn.

De volgende dag in de spiegel lijk ik toch echt meteen iets te zien. En ja hoor, ik krijg van meer mensen te horen dat ik goed uit zie. Ben je afgevallen?

 

Mijn ervaring

Verslavingsgevoelig als dat ik ben heb ik de behandeling uiteindelijk 5 keer gedaan. Het heeft mijn huid echt strakker gemaakt. Helaas niet genoeg om mijn onderkin te bestrijden maar bij mijn facelift sessies in de spiegel gaat er toch wat minder vel mee naar achteren. Mijn gezicht is door de behandeling smaller geworden. Heb je dus al best een smal gezicht dan zou ik de behandeling niet aanraden. Mag er wel wat van je gezicht af? Zeker n aanrader! Om rimpels aan te pakken? Helaas, deze zijn nog steeds aanwezig, misschien wat minder maar zeker niet weg. Mijn huid is na de behandeling iets gevoeliger voor roodheid dan normaal. Deze behandeling maakt zijn naam als facelift waar maar het is helaas geen all-in-one super oplossing voor je huid. Het is een goede behandeling om er wat jonger uit te zien en de huid te verstrakken. Ik zou hem zeker aanbevelen, met name omdat het de balans in je gezicht behoudt en het een boost is voor het gehele gezicht.

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email
Over de auteur
Profielfoto van H. van Mackelenbergh
ONLINE BEAUTY ADVISEUR

Zie mij als een online vriendin die jou graag helpt om er nog beter uit te zien. Als beauty expert voorzie ik jou van tips en nieuwtjes en sta ik vooraan in de rij om nieuwe dingen uit te proberen. Altijd onafhankelijk en eerlijk.