Soms is je dagelijkse reiniging niet genoeg om je huid te reinigen en heb je wat extra’s nodig. Dit nieuwe masker van Clinique, het Pore Refining Charcoal Mask ontdoet je huid van vuil en onzuiverheden door het gebruik van houtskool.

Clinique Pore Refining Solutions Charcoal Mask is zwart van kleur. Dit komt door de toevoeging van houtskoolpoeder gecombineerd met een aantal werkzame kleisoorten. Dit masker is de oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een schoner gevoel. Dit masker matteert en ontgift door je huid te ontdoen van vuil en onzuiverheden.

De formule van dit masker werd zo ontworpen dat hij mild maar effectief is, met een uitgebalanceerde mix van talgabsorberende kleisoorten en houtskool. Samen met hyaluronzuur zorgen deze voor prettig zachte huid, zonder trekkerig gevoel. Dit masker verkleint de zichtbaarheid van poriën, vermindert glim en geeft de huid een schoon en fris gevoel.

Clinique pore refining charcoals mask

Clinique Pore Refining Charcoal Mask bevat de volgende werkzame ingrediënten:

Houtskoolpoeder, verkregen uit bamboe, werkt als een magneet. Het trekt vetten en fijnstof uit de huid en houdt de huid fris, schoon en puur.

Montmorilloniet is een kleisoort die rijk is aan mineralen. Trekt stoffen aan die de poriën kunnen verstoppen, zoals vuil, vet, dode huidcellen en fijnstof. Het helpt de zichtbaarheid van poriën minimaliseren.

Kaolin klei helpt olie, gifstoffen en vuil absorberen om de huid te zuiveren.

Algenextracten gaan het opstapelen van talg in de poriën tegen en ze houden de talgkliertjes onder controle. Dit zorgt voor een huid met een fijnere textuur.

Cafeïne, sucrose en hyaluronzuur maken de huid zacht en glad.

Gebruiksaanwijzing
Breng het masker aan op een schoon gezicht. Het masker kan ook alleen op je T zone gebruikt worden. Gebruik het masker niet op je oogcontouren. Het masker moet tussen de 5 en 10 minuten inwerken, daarna afspoelen met lauw warm water. Voor een optimaal resultaat 2 keer per week gebruiken.

Clinique Pore Refining Charcoal Mask is vanaf eind april verkrijgbaar

Prijs € 30.00

bestellen

Ga naar Clinique producten

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email