Home Gezondheid De leukste online yoga lessen

De leukste online yoga lessen

Door: Hanneke van Mackelenbergh

Op zoek naar online yoga lessen? Er zijn veel verschillende aanbieders van online yoga lessen. Met online yoga kun je op elk moment en op overal waar je maar wilt yoga beoefenen. Het voordeel van online yoga lessen volgen is dat je geen vaste lestijden hebt en ook geen tijd kwijt bent om er naar toe te gaan. Hierdoor is het erg makkelijk en laagdrempelig om yoga in je dagelijkse routine op te nemen.

Wanneer je je abonneert op online yoga heb je in de meeste gevallen toegang tot een ruime keuze aan yogalessen en stijlen. Je kunt vaak kiezen uit verschillende instructeurs, stijlen en moeilijkheidsgraden die passen bij jouw behoeften, niveau en wensen. Hierdoor heb je zelf veel meer invloed op wat voor yoga je gaat doen in vergelijking met het volgen van een les bij de yogaschool. Vaak wordt het aanbod aangevuld met meditaties en ademhalingstechnieken.

Een ander bijkomend voordeel is dat het volgen van online yogalessen vaak een stuk goedkoper is dan een abonnement op een yoga of sportschool. En je kan het altijd uitvoeren, ook als je op vakantie bent, voor je werk veel moet reizen of wanneer de baby slaapt of de kinderen thuis zijn.

Online yoga lessen – abonnementsvorm

Practice Happy with Yoga

Practice Happy with Yoga is een online Yoga platform met meer dan 300 verschillende yogalessen, cursussen en meditaties in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Hierdoor kun je overal en altijd en onbeperkt je yoga practice doen! Daarnaast staan er ook veel mogelijkheden om te werken aan je mind zoals yoga nidra, meditaties en ademhalingstechnieken. Je kunt verschillende abonnementen afnemen, waaronder een maandabonnement. 

€ 12,50 per maand

Meer informatie


Kundalini yoga club membership

Met het membership van de Kundalini yoga club heb je toegang tot meer dan 250 Kundalini yoga en meditatie lessen. Deze worden gegeven door meer dan 15 gecertifieerde docenten en experten.  De Nederlandse lessen zijn goed uitgelegd aan de hand van video’s. Er is een community waar je je ervaringen mee kan delen en waar jij ook hun ervaringen kan lezen. Ze hebben alles voorzien om jou te helpen een relevante en dagelijkse practice en verdieping in Kundalini Yoga op te bouwen. Voor een maandelijks bedrag dat minder is dan de prijs van 1 offline les. 

€ 13,- per maand

Meer informatie


Online yoga lessen – Cursus

Wil je liever niet aan een yoga abonnement vastzitten? Dan is het misschien een goed idee om een cursus aan te schaffen. Zo heb je een langere tijd toegang tot yoga lessen en betaal je daar maar één keer voor. Wanneer je graag de grondbeginselen van yoga wilt leren is een cursus online yoga lessen ook een goed idee. Je kunt dan thuis op je gemak de yoga houdingen oefenenen.

Online training Kundalini yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel deMoeder Van Alle Yoga’s genoemd. Dit komt omdat het een combinatie is van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga. In deze online training leerje stap-voor-stap Kundalini Yoga. De belangrijkste technieken worden uitgelegd en een-voor-een de belangrijkste Kundalini Yoga oefeningen, kriya’s en meditaties. 

€ 197,- eenmalig

Meer informatie


Zwangerschapsyoga met SenYoga

Senyoga is een online programma met yoga lessen, gemaakt voor zwangere vrouwen vanaf de eerste tot de laatste week van de zwangerschap. In de modules leer je alles over gezond zwanger zijn, de do’s & don’ts over gezonde voeding en supplementen die je kunt slikken wanneer je zwanger bent. Je leert op jezelf te vertrouwen en wat het vrouwen lichaam kan tijdens de bevalling. De training zit bom vol met fijne yoga oefeningen, adem tips, luister meditaties en e-books om te lezen. Dit programma is gemaakt door Samenta, Yoga teacher (o.a. zwangerschapsyoga) en Hsp coach & Li-Ann van Groen, Orthomoleculair hormoon specialist en zangeres van Twenty4seven. (samen met Stacey Seedorf)

€ 97,- eenmalig

Meer informatie


Wil je nog meer online yoga lessen en/of cursussen bekijken? Ga dan naar het yoga aanbod op Mindtreatz.

Related Posts