Filorga introduceert Hydra-Hyal, een intensief hydraterend vullend concentraat. Het basis ingrediënt van deze full-impact filler is Hyaluronzuur, een uitstekende vochtinbrenger die zorgt voor elasticiteit, stevigheid, volume en een stralende huid.

Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van de opperhuid en de lederhuid. Hyaluronzuur brengt vocht in de huid en zorgt dat ze haar elasticiteit, stevigheid en volume behoudt. Hyaluronzuur kan 1000 maal zijn gewicht in water kan opnemen. Hyaluronzuur stimuleert bovendien celregeneratie, elasticiteit, stevigheid en volume en zorgt dat de huid gaat stralen.

Vanaf je twintigste levensjaar vermindert het gehalte aan endogeen hyaluronzuur elke tien jaar met 6%. De aanmaak van hyaluronzuur vertraagt naarmate je ouder wordt en ook de kwaliteit verslechtert: de ketens worden korter en de moleculen kunnen minder water vasthouden.

Filorga hydra hyal product

De formulering van Filorga Hydra-Hyal lijkt op die van hyaluronzuur. Dit product kan worden gebruikt op alle huidtypes, van zeer droog tot zeer vet. Filorga Hydra-Hyal is geformuleerd voor het tegengaan van een vermoeide, doffe teint en ingevallen gelaatstrekken. Bedoeld voor vrouwen van 25 jaar en ouder. Filorga Hydra-Hyal kan alleen of onder een crème worden gebruikt voor een nog comfortabeler gevoel.

Filorga Hydra-Hyal 30 ml is verkrijgbaar vanaf eind mei bij Ici Paris voor de prijs van € 45.90

Ga naar: Filorga producten

Share to Twitter Share to Twitter Share to Google Plus Share to Email Share to Email